Tekst objavljen: 02.03.2016 10:04        


Kompanija Telekom Srbija je saopštila danas da je otvorila poziv za obavljanje obavezne stručne prakse za studente Univerziteta u Beogradu tokom 2016. godine. Predviđeno je da tokom 2016. bude organizovana praksa za 80 studenata završnih godina prvog stepena studija, koji imaju prosek studija iznad 8,00.

Stručna praksa za 80 studenata u Telekomu Srbija

"Pozivaju se studenti sa Elektrotehničkog fakulteta (telekomunikacije, informacioni sistemi, računarska tehnika i informatika), Saobraćajnog fakulteta (telekomunikacije), Fakulteta organizacionih nauka (menadžment, informacioni sistemi i tehnologije), Matematičkog fakulteta (programiranje), Filozofskog fakulteta (psihologija), Fakulteta političkih nauka (komunikologija) i Ekonomskog fakulteta (finansije, bankarstvo i osiguranje, računovodstvo, revizija i finansijsko upravljanje) da se prijave za realizaciju stručne prakse u kompaniji Telekom Srbija", navodi se u saopštenju.

Obavezna stručna praksa se obavlja na osnovu utvrđenog nastavnog plana i programa, a za svakog studenta na praksi biće obezbeđena mentorska podrška. Predviđeno trajanje prakse je do mesec dana, a početak prakse biće definisan u dogovoru mentora i studenta.

Realizacija obavezne stručne prakse će se, na osnovu potpisanog Ugovora o saradnji između kompanije Telekom Srbija i Univerziteta u Beogradu obaviti preko Univerzitetskog centra za razvoj karijere i savetovanje studenata koji će prikupljati prijave i obaviti predselekciju.

Za prijavljivanje za praksu potrebno je da studenti pošalju svoju biografiju i overen i potpisan uput za praksu koji izdaje fakultet sa naznačenim željenim periodom obavljanja prakse i dužinu trajanja prakse koja je predviđena studijskom programom.

Telekom Srbija zadržava pravo da odbije zahtev studenta usled obimnosti posla u određenom periodu godine, dodaje se u saopštenju.

Popunjen Prijavni formular, koji se nalazi na linku: "http://goo.gl/forms/8nlqguečy", studenti treba da pošalju, sa ostalim navedenim dokumentima, najkasnije do 13.marta 2016. na adresu prijava@razvojkarijere.bg.ac.rs "mailto:prijava@razvojkarijere.bg.ac.rs" sa naznakom "Praksa u Telekomu".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
stručna praksa praksa za studente praksa Telekom Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana