Tekst objavljen: 08.05.2013 12:12        


Kompanija Dunav osiguranje je za buduće vlasnike novih vozila "fijat 500L" obezbedila posebne popuste i to 15 odsto na premiju kasko - osiguranja, ukoliko se ona uplaćuje odjednom u celosti, a pet odsto ako se kasko plaća u ratama, budući da se za te automobile beleži kontinuiirani rast interesovanja na trzištu.

Kasko osiguranje za "srpskog fiću" već od 211 evra

Izaberite najbolje kasko osiguranje za sebe - osiguranjeonline.com


Uz popuste na auto-kasko osiguranje, Dunav osiguranje klijentima nudi i osiguranje vozača i putnika od auto-nezgode po ceni od samo 315 dinara, za osiguravajuće pokriće u slučaju invaliditeta osiguranom sumom od 200.000 dinara, kao i smrti usled nesrećnog slučaja osiguranom sumom od 100.000 dinara

U iskazane iznose premija uračunat je i porez od pet odsto na premije neživotnih osiguranja. Za pomenuti najslabiji model "fijata 500 L nacionale" iznosi popusta za kasko osiguranje kreću se od 37 do 67 evra, navedeno je u saopštenju Dunav osiguranja.
Ta osiguravajuća kompanija nudi i mogućnost zaključenja ugovora o osiguranju pomoći na putu, po ceni od samo pet evra u dinarskoj protivvrednosti.

Za model vozila "fiat 500 L nacionale 1.4 95ks", kome je cena sa PDV-om 10.900 evra, iznos premije auto-kaska bez rizika krađe sa relativnim učešćem u šteti od 0 odsto iznosi 302 evra (bez popusta 355 evra) godišnje, a sa popustom - 319 evra (u dinarskoj protivvrednosti).

Ukoliko je relativno učešće u šteti od 20 odsto, kasko osiguranje sa popustom iznosi 211 evra godišnje.

Iznos godišnje premije za kasko osiguranje za "fijat 500 L nacionale 1.4 95ks" od premija auto-kaska i sa rizikom kradje sa relativnim učešćem u šteti od 0 odsto je sa popustom 377 evra (bez popusta 443 evra).

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
osiguranje autobomobila auto osiguranje kasko kasko osiguranje auto kasko osiguranje bezbednost na drumu vožnja kupovina automobila 500l srpski fića Fiat fijat srpski fijat fijat automobili srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana