Tekst objavljen: 03.06.2014 13:58        


AIK Banka je za klijente penzionere pripremila dve specijalne ponude tekućih računa, osnovni paket "AIK Penzija" i "AIK Penzija plus". Osnovni paket omogućava korišćenje debitne platne kartice, izdavanje čekova bez naknade, mesečni izvod po tekućem računu i SMS servis, i to sve u okviru naknade od samo 80 dinara mesečno.

AIK banka uvela pogodnosti za penzionere

"AIK Penzija plus" paket, pored navedenih proizvoda i usluga, omogućava i besplatno korišćenje e-banking usluge, deviznog računa, debitne devizne kartice, i brojne druge pogodnosti, po ceni od 150 dinara na mesečnom nivou.

U ponudi su i krediti specijalno namenjeni i prilagođeni potrebama penzionera, i to dinarski gotovinski krediti i krediti uz zatvaranje kreditnih obaveza, bez učešća i depozita. Rok otplate je do 60 meseci uz maksimalan iznos do 500.000 dinara sa uključenim životnim osiguranjem tokom perioda otplate.

Primera radi, za iznos kredita od 300.000 dinara sa periodom otplate od pet godina mesečna fiksna rata će iznositi 8.116 dinara, bez naknade za obradu kreditnog zahteva i sa troškovima od 296 dinara (menica 50 dinara i izveštaj Kreditnog biroa 246 dinara). Nominalna kamatna stopa iznosi 21 odsto fiksno na godišnjem nivou, a efektivna kamatna stopa je 23,17 procenata.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
aik banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana