Tekst objavljen: 27.02.2013 13:40        


Čačanska banka je u svoju ponudu uvrstila stambene kredite iz sredstava banke sa varijabilnom kamatnom stopom. Krediti se odobravaju na rok do 25 godina, a visina mesečnog anuiteta se usklađuje dva puta godišnje sa visinom 6-omesečnog EURIBOR-a.

Čačanska: Krediti sa varijabilnom kamatnom stopom

”U želji da se približimo svojim klijentima i na nov način im omogućimo da dođu do sredstava za kupovinu stana, adaptaciju ili izgradnju stambenog objekata, kreirali smo nov proizvod - stambene kredite iz sredstava banke sa varijabilnom kamatnom stopom. Time je proširena ponuda stambenih kredita, tako da pored stambenih kredita sa fiksnom kamatnom stopom, Banka omogućuje klijentima i korišćenje kredita sa varijabilnom kamatnom stopom, primamljivijom za klijente. Krediti se osiguravaju kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita, tako da uz standardne troškove uspostavljanja hipoteke i obrade zahteva, postoji i provizija Nacionalne korporacije. U promotivnom periodu, spremili smo poklon za prvih 10 korisnika kredita: polisu osiguranja imovine za prvu godinu osiguranja”, istakli su u Službi za upravljanje ponudom stanovništvu Čačanske banke.

Korisnici kredita mogu biti fizička lica, državljani Republike Srbije, zaposleni na neodređeno vreme, kao i penzioneri koji u trenutku otplate poslednjeg anuiteta kredita nemaju više od 70 godina.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
čačanska banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana