Tekst objavljen: 01.07.2014 16:30        


Kako bi omogućila građanima da lakše, brže i po povoljnijim uslovima realizuju svoje letnje planove, Alpha Bank Srbija je tokom promotivnog perioda, koji će trajati do 26. septembra, pripremila posebnu pogodnost u vidu puštanja keš i potrošačkih kredita bez naknade, uz atraktivne kamatne stope i osiguranje od nezgode ili gubitka posla.

Keš i potrošački krediti Alpha Bank za letnje planove

Pored navedenih pogodnosti, za sve one koji se odluče za Alpha Keš ili Alpha Smart potrošačke kredite u dinarima, nije obavezan depozit ni prenos zarade, a za sume do 700.000 dinara ni žirant. Samim tim, Alpha Keš omogućava zadovoljenje tekućih potreba u vidu brzog i jednostavnog raspolaganja gotovinom, dok su Alpha Smart potrošački krediti kreirani sa ciljem da omoguće i olakšaju kupovinu robe ili usluga na pametan način i uz povoljne uslove.

Takođe, svaki klijent Alpha Bank Srbije koji se odluči za gotovinski ili potrošački kredit, ima mogućnost da u skladu sa svojim potrebama odabere odgovarajući iznos kredita i period otplate kako bi se visina mesečne rate uklopila u njegove mesečne prihode.

Za Alpha Keš kredite u dinarima kamatne stope su vrlo atraktivne – NKS od 16,48%, varijabilna, EKS od 19,74% na godišnjem nivou obračunata na dan 23.06.2014. godine i maksimalnim rokom otplate do 84 meseca. Primera radi, za iznos kredita od 200.000 RSD i periodom otplate od 84 meseca, mesečna rata iznosi 4.028,76 RSD.

Jednako povoljni uslovi karakterišu i Alpha Smart potrošačke kredite u dinarima – NKS od 14,38%, varijabilna, EKS od 15,46% na godišnjem nivou obračunata na dan 23.06.2014. godine i maksimalnim rokom otplate do 60 meseci. Tako, na primer, za iznos kredita od 200.000 RSD i periodom otplate od 60 meseci, mesečna rata iznosi 4.694,65 RSD.

Klijentima je uvek na raspologanju mreža mnogobrojnih poslovnica Alpha Bank širom Srbije gde mogu dobiti sve informacije o proizvodima i, brzo i uz minimalnu dokumentaciju, podneti zahtev za kredit koji će im biti odobren u najkraćem mogućem roku.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Alpha bank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana