Tekst objavljen: 12.05.2014 15:46        


Za start-up kompanije, uspeh je put koji zahteva saradnju i inovacije. Kompanija MasterCard lansira projekat MasterCard Start Path, obavezujući se da će im pomoći da brže postignu uspeh time što će im ponuditi podršku, operativno mentorstvo i prilike za rad na pilot projektima sa ključnim globalnim akterima koje su prilagođene njihovim potrebama.

MasterCard pomaže kompanijama da brže dođu do uspeha

U Evropi, kompanija MasterCard lansira projekat podrške sa fokusom na trgovinu za inovativne evropske kompanije koje su u ranoj fazi razvoja, a u kome će direktno učestvovati vodeći partneri među kojima su i ASOS i Capital One. Start Path, novi program kompanije MasterCard, funkcioniše tako što na prvo mesto stavlja start-up kompanije.

Start Path tim blisko će sarađivati sa svakom od ovih kompanija da bi razumeli njihove ciljeve i vizije i na taj način stvorili pristup prilagođen njihovim pojedinačnim potrebama. Kroz ovaj program, kompanija MasterCard će pomoći start-up kompanijama da:

  • Rade na pilot projektima sa vodećim klijentima u industriji;
  • Prevaziđu ključne operativne prepreke;
  • Usavrše svoja tehnološka rešenja;
  • Dobiju investicije u prvoj rundi (Series A funding).
„StartPath je još jedan sjajan način na koji kompanija MasterCard pokazuje stalnu privrženost inovacijama’’, rekao je Stefan Vajper, šef globalnog Start Path sektora u kompaniji MasterCard. „Budućnost trgovine oblikovaće kako tradicionalni učesnici u tom procesu, tako i start-up kompanije koje već eksperimentišu sa sledećom generacijom rešenja. Mi pružamo ovim kompanijama direktan pristup našem obimnom znanju i iskustvu kako bi im pomogli da dođu do novih ideja i kao bi stvorili bolja iskustva za potrošače, trgovce i druge partnere’’.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Start-up kompanije se mogu prijaviti za priliku da učestvuju u ovom program do 16. 05. putem onlajn platforme www.startpath.com/accelerator/. Kompanija MasterCard će odabrati do 8 kompanija koje se bave trgovinom sa prostora Evrope i te kompanije će učestvovati u 12-omesečnom programu koji kombinuje onlajn i aktivnosti na licu mesta, a koji će otpočeti sa radom krajem jula.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
MasterCard

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana