Tekst objavljen: 20.11.2012 15:03        


U skladu sa zahtevima tržišta, UniCredit Banka je svoju ponudu upotpunila nizom proizvoda i usluga namenjenih penzionerima. Banka je ovoj kategoriji klijenata ponudila Paket račun za penzionere, dozvoljeno prekoračenje po računu i dinarski gotovinski kredit sa osiguranjem.

Ponuda UniCredit Banke namenjena penzionerima

Sada penzioneri mogu da podnesu zahtev za dinarski gotovinski kredit po znatno povoljnijoj kamatnoj stopi, a pored toga prvih 1.000 klijenata kojima kredit bude odobren će dobiti MasterCard pripejd karticu u vrednosti od 2.000 dinara.

Dinarski gotovinski kredit sa osiguranjem se odobrava u iznosu od 20 do 500 hiljada dinara, bez učešća i depozita, na period otplate od 1 do 5 godina. Maksimalna starost klijenta u trenutku dospeća poslednje rate kredita je 75 godina, odnosno 74 godine u trenutku podnošenja zahteva. Klijenti mogu da izaberu da li će kredit otplaćivati po fiksnoj ili varijabilnoj kamatnoj stopi. Ukoliko se opredele za kredit sa fiksnom kamatnom stopom, do kraja perioda otplate kredita ona će iznositi 20% godišnje, dok će se, ukoliko se odluče za varijabilni model, kamatna stopa na svaka tri meseca usklađivati sa tromesečnom vrednošću BELIBOR-a i formirati se kao zbir njegove vrednosti i margine od 5,7%. Za korisnike dinarskog kredita obezbeđeno je osiguranje života tokom čitavog perioda otplate koje je uključeno u cenu kredita. Kako bi klijenti podneli zahtev za ovaj kredit neophodno je da otvore neki od Paket računa i da svoju penziju preusmere na račun u UniCredit Banci.

Paket račun za penzionere obuhvata tekući dinarski i devizni račun, Maestro debitnu karticu, račun oročenog depozita i Mondial Assistance karticu osiguranja koja obezbeđuje putno zdravstveno osiguranje u inostranstvu, osiguranje za pomoć u kući, osiguranje za pomoć na putu u zemlji i inostranstvu. Cena mesečnog održavanja ovog Paket računa je 95 dinara.

Pored navedenih proizvoda i usluga, UniCredit Banka penzionerima nudi iDozvoljeno prekoračenje po računu u visini jedne penzije i to sa osiguranjem. Period otplate je 12 meseci, dok je nominalna kamatna stopa 25% godišnje. Ovaj proizvod se odobrava pod istim uslovima kao i pomenuti gotovinski kredit.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

 1. User image
  dragan antonovic 22.06.2014 0:59

  ja sam strani (svajcarski) penzioner
  imam primanja oko 3000fsch
  imam za mene preveliku kucu koju hocu da prodam
  trebaju mi pare da kupim plac ili manu kuci
  hteo bih da kupim i kola
  interesujeme kakve kredite nudite i kamata
  7god. zivim u beogradu (od kad sam se vratio iz CH i penziju primam preko komercijalne banke i razocaran sam njihovim "BEZOBRAZLUKOM"
  zahvaljujem se na odgovoru!!!

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
UniCredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana