Tekst objavljen: 03.06.2014 15:00        


ProCredit banka i ove godine učestvuje u programu SUBVENCIONISANIH KREDITA za preduzetnike, mala i srednja preduzeća. Namena kredita je održavanje likvidnosti i finansiranje trajnih obrtnih sredstava.

ProCredit u programu subvencionisanih kredita privredi

Kao banka koja je svake godine aktivno učestvovala i ostvarivala odlične rezultate u podršci privrednicima putem subvencionisanih kredita, postali smo jedna od prve 3 banke sa najvećim učešćem u Programu subvencionisanih kredita razvijenim od strane Ministarstva finansija i privrede poslednjih godina.

“Kao i u prethodnim programima subvencija, ProCredit banka je u punoj meri potvrdila brzinu i razvijen model kreditne analize i procene prilagođen preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima. Time je omogućeno da što veći broj njih stabilizuje poslovanje i tako iskoristi sve pogodnosti programa. To nam daje mogućnost da klijentima dajemo povratne informacije o njihovom poslovanju – šta je ono što vidimo kao pozitivno, a koji su aspekti koje treba unaprediti.” – ističe Ivan Smiljković, direktor odeljenja za mala i srednja preduzeća u ProCredit banci.

Želimo da gradimo odnos poverenja i razumevanja kao osnov za uspešnu i dugoročnu poslovnu saradnju. S ponosom ističemo da je upravo to poverenje osnov zbog kojeg više od 67.000 preduzetnika, malih i srednjih preduzeća posluje sa nama. Želimo prvo da porazgovaramo sa postojećim i potencijalnim klijentima, da se upoznamo sa njihovim poslovanjem, da razumemo njihov biznis model i tržišnu poziciju.

Ono što dodatno karakteriše poslovanje ProCredit banke je izuzetno nizak udeo kredita u kašnjenju - 3,60% naspram 22,69% u bankarskom sektoru, što je prosek kašnjenja u otplati kredita preko 90 dana svih klijenata, zaključno sa aprilom 2014. Takav izuzetan rezultat je nastao kao posledica bavljenja bankarstvom na odgovoran način. Takvo bankarstvo prati tradicionalan nemački način poslovanja karakterističan za ProCredit – jedinu banku sa 100% nemačkim kapitalom u Srbiji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
procredit banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana