Tekst objavljen: 20.05.2014 11:39        


U susret ovogodišnjem Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, ProCredit banka je pripremila izuzetno bogatu ponudu svojih investicionih kredita, uz koje će domaći poljoprivrednici moći da nabave svu neophodnu poljoprivrednu mehanizaciju i opremu kupe uz finansijsku podršku Banke na rate, ali bez kamate.

Prokredit: Najpovoljniji krediti za traktore i kombajne

U sajamskoj ponudi ProCredit banke posebno se izdvajaju subvencionisani krediti u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, sa kamatnom stopom od šest odsto i rokom otplate do 36 meseci.

Budući da je reč o kreditima koji se isplaćuju u iznosu do pet miliona dinara, a da su na Sajmu mnogi poljoprivrednici zainteresovani i za skuplje mašine, ProCredit banka je pripremila i pozajmice koje u stvari predstavljaju kombinaciju subvencionisanih i kredita za unapređenje energetske efikasnosti, kojima je moguće finansirati investicije čija je vrednost preko pet miliona dinara.

- Sajam poljoprivrede u Novom Sadu je tradicionalno najznačajnija regionalna smotra poljoprivrede, koji se održava tokom prolećne investicione sezone u poljoprivredi. Sasvim razumljivo, jer mnogi izlagači na ovom sajmu daju dodatne pogodnosti svojim kupcima, pa se veliki broj poljoprivrednika upravo na ovoj smotri ili u nedeljama nakon nje opredeljuje za nabavku novih mašina. Svojim povoljnim kreditima, ProCredit banka je uvek tu da sve proizvođače finansijski podrži u planiranim unapređenjima. Iz tog razloga, i za ovogodišnji Sajam poljoprivrede smo zajedno sa vodećim uvoznicima, proizvođačima i distributerima poljoprivredne mehanizacije pripremili brojne pogodnosti i iznenađenja, kao i mogućnost da poljoprivrednici dođu do nove mehanizacije uz kredit, pri čemu će kamatu, umesto njih, plaćati prodavac – istakla je Milica Branković, šef Odeljenja za poljoprivredu ProCredit banke.

Svi zainteresovani poljoprivrednici će i ove godine moći da se o svim aktuelnim pogodnostima ProCredit banke informišu u svim ekspoziturama Banke širom Srbije, ali i na njenom centralnom sajamskom štandu u Novom Sadu, kao i na velikom broju promotivnih punktova Banke koji će se nalaziti na štandovima njenih poslovnih partnera.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
procredit banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana