Tekst objavljen: 20.03.2013 10:10        


Uslovi finansiranja koje će na predstojećem 51. Međunarodnom sajmu automobila ponuditi kompanije S leasing i S rent biće izuzetno atraktivni. Ove kompanije pripremile su niz pogodnosti i iznenađenja za svoje klijente.

S leasing: Fiksna rata na sajmu automobila

S rent je i ove godine odlučio da klijentima ponudi mogućnost fiksne rate u toku celog trajanja ugovora. Fiksna rata u ovom trenutku predstavlja izuzetnu povoljnost za klijente, obzirom na vrlo nizak EURIBOR.

Da podsetimo, finansijski lizing predstavlja dugoročno finansiranje vozila koje klijenti u svojim knjigama vode kao osnovno sredstvo. PDV se plaća na početku i zaduženje se prikazuje u Kreditnom Birou. Operativni lizing predstavlja dugoročni zakup vozila i vodi se u knjigama lizing kompanije a rate su poreski priznat trošak. PDV se plaća uz svaku ratu a zaduženje klijenta se ne evidentira u Kreditnom Birou.
„I ove godine odlučili smo da našim potencijalnim klijentima ponudimo fiksnu ratu za sve vreme trajanja perioda zakupa koji maksimalno može iznositi 48 meseci.“ Izjavio je Rastislav Drljić, rukovodilac sektora za rad sa stanovništvom i malim i srednjim preduzećima u S-leasingu i S-Rentu.

„S-Leasing je za predstojeći sajam pripremio vrlo atraktivne kamatne stope. Procedura odobrenja lizinga je izuzetno jednostavna i u toku trajanja sajma svi klijenti će u roku od 24 sata od predaje dokumentacije imati mogućnost da voze novi automobil“ navodi Drljić

„Više od 90% našeg portfolija čine pravna lica, ali ne želimo da zanemarimo ni fizička lica, pa će informaciju da li je finansiranje odobreno fizička lica moći da dobiju već na licu mesta, na našem štandu. Takođe, sva fizička lica kojima u toku trajanja sajamske akcije bude odobreno finansiranje dobijaju na poklon GPS navigacioni uređaj“ zaključuje Drljić

Sajamski uslovi finansiranja trajaće do 30 aprila.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
lizing automobila auto lizing kupovina automobila S leasing

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana