Tekst objavljen: 15.11.2012 13:05        


Sberbanka i Ruska predsednička Akademija za nacionalnu ekonomiju i javnu upravu organizuju obrazovni projekat za studente „Bitku banaka“, međunarodnu studentsku Olimpijadu u domenu upravljanja poslovnim bankama u svim regionima Rusije, zemljama Zajednice nezavisnih država kao i u zemljama Srednje i Jugoistočne Evrope u kojima Banka posluje.

Sberbanka organizuje “Bitku banaka“

Banka posluje u sledećim zemljama - Slovačka, Češka, Mađarska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija.

Učesnici u „Bitki banaka“ mogu da budu studenti do 25 godina starosti sa osnovnih, master i specijalističkih studija bilo kojeg fakulteta. Možete da prijavite vaš tim do 02. decembra na adresi www.banksbattle.com.
„Ulaganje u obrazovanje i nauku su glavni domeni aktivnosti Sberbanke“, rekao je Sergej Gorkov, zamenik predsednika Upravnog odbora Sberbanke u Rusiji.

„Bitka banaka“ je zasnovana na opsežnoj ekonomskoj simulaciji, kompjuterskom modelu koji imitira proces upravljanja poslovnom bankom u virtuelnom ekonomskom okruženju. Tokom Olimpijade, učesnici će imati priliku da postanu glavni menadžeri virtuelnih banaka i da upravljaju tim bankama.

Timovi od 3-4 osobe će morati da razviju i konstantno da primenjuju svoju konkurentnu strategiju – da donose rukovodeće odluke i analiziraju finansijske rezultate. Selekciona faza će biti sprovedena preko interneta, a nakon toga će se najbolji timovi takmičiti jedni protiv drugih licem u lice u polufinalu.

U martu 2013. godine, 10 najbolje rangiranih studentskih timova iz Rusije, zemalja Zajednice nezavisnih država, i evropskih zemalja u kojima Sberbanka ima svoja predstavništva, će se sastati u Moskvi da odrede međunarodnog šampiona u upravljanju poslovnim bankama.

Najbolji timovi će od Sberbanke koorganizator i generalnog partnera projekta, dobiti vredne nagrade. Prva nagrada će biti putovanje u Singapur za ceo pobednički tim i stažiranje u nekoj od najvećih poslovnih banaka.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
folksbanka Volksbank Sberbank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana