Tekst objavljen: 01.07.2014 12:45        


Sberbanka Srbija je svoju ponudu kredita obogatila sa dva nova kredita namenjenih penzionerima, s obzirom da penzioneri čine značajan deo populacije u ukupnom broju stanovništva u Srbiji sa tendencijom stalnog rasta.

Sberbanka Srbije: Bonus kredit za penzionere

Polazeći od činjenice da je nivo penzija u Srbiji na niskom nivou i da veći deo penzionera ima finansijskih poteškoća poslednjih godina u ponudi Sberbanke Srbije je sada BONUS gotovinski i kredit za refinansiranje koji svojim korisnicima vraća novac.

Bonus se ogleda u povratu sredstava u vidu nagrade za urednu otplatu kredita. Svaka završena kreditna godina donosi 1% od ukupnog kredita i to svake godine do kraja otplate kredita. Krediti se odobravaju sa rokom otplate do 7 godina pri čemu je kamatna stopa fiksna u prvih 5 godina, a nakon toga se usklađuje sa referentnom kamatnom stopom, što znači da bonus koji penzioner može da ostvari može biti i do 7% od ukupnog kredita. Dodatni benefit uz kredite za penzionere je uključeno osiguranje kredita tokom celog perioda otplate.

Za vreme trajanja promotivnog perioda koji traje do 31. avgusta tekuće godine važiće posebni uslovi. Svi penzioneri koji apliciraju za Bonus kredit imaće priliku da ga dobiju bez troška obrade, a prvih 100 penzionera kojima kredit bude odobren biće nagrađeni i dodatnim poklonom - aparatom za merenje pritiska.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    alex 01.07.2014 13:52

    Pa kolika je kamata na te kredite? To ne pise!

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank Sberbanka penzioneri Krediti za penzionere

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana