Tekst objavljen: 15.04.2014 14:18        


Keš krediti, uključujući i kredite za refinansiranje kao jedan od najzastupljenijih načina zaduživanja klijenata u Srbiji zahvaljujući Sberbanci Srbije sada imaju jednu potpuno novu i jedinstvenu funkcionalnost – novac se vraća klijentima kao nagrada za njihovu urednu otplatu.

Sberbanka Srbije – Jedini kredit koji vraća novac

Mirjana Đorđević, Direktor odeljenja za razvoj proizvoda Sberbanke Srbije objašnjava:

„Upravo u tome se i ogleda glavna karakteristika našeg Cash Back kredita. Svaki klijent koji se opredeli za keš ili refinansirajući Cash Back kredit, dobiće pored iznosa za koji je aplicirao i mogućnost da svake godine ostvari povrat sredstava u visini od 1% od ukupnog kredita. Jedini uslov koji klijent mora da ispuni jeste da bude uredan u otplati. Ovo praktično znači, da ukoliko klijent uzme kredit u protivvrednosti od 5.000 evra na 8 godina i bude uredan u otplati tokom celog trajanja kredita, moći će da ostvari bonus u bruto iznosu od 50 evra godišnje odnosno 400 evra za ceo period otplate. Ovo je sjajna prilika za svakog klijenta da bonus koji je pošteno zaradio iskoristi na svoj način – da jednom godišnje može da obraduje svoje najbliže porodičnim izletom, večerom ili pak da pokloni sebi nešto ili da jednostavno štedi i ukupan bonus koji prikupi do kraja otplate kredita iskoristi možda i za neko putovanje, što da ne?“

„Verujem da će naši klijenti uvideti pravu prednost ovog proizvoda koji smo osmislili za njih i da će se opredeliti za njega, upravo kako bi konačno prilikom uzimanja kredita osetili ne samo teret u smislu vraćanja rata, već i olakšanje jer će banka njihovu urednost u otplati nagraditi bonusom,“ naglasila je Mirjana Đorđević iz Sberbanke Srbije.

Dodatna pogodnost za ove kredite se odnosi na posebne uslove u toku trajanja promocije proizvoda. Klijenti koji apliciraju za ovaj kredit do 1.juna imaće priliku da ga uzmu po izuzetno povoljnim kamatama i bez troška obrade.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sberbank Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana