Tekst objavljen: 30.10.2012 13:40        


Sosijete ženeral banka je svoju ponudu štednih proizvoda obogatila još jednim, koji omogućava štednju uz istovremeno trošenje novca.

Sosijete ženeral: Štednja uz trošenje

Pored oročenja već postojećih sredstava, sa kamatom koja se pripisuje godišnje, svakog meseca ili periodično, sa jednakom kamatom tokom celog perioda ili sa kamatom koja progresivno raste, kao i štednje zdvajanjem od mesečnih prihoda, štediše sad mogu da svoj novac iskoriste kao depozit za karticu.

Korišćenjem ovog proizvoda, klijenti dobijaju kamatu kao na oročenu štednju, ali i limit na kartici, u zavisnosti od visine uloga.

Miroslav Rebić, član Izvršnog odbora, kaže da "uz depozit, klijenti mogu da koriste Visa Gold kreditnu karticu sa uključenim putnim osiguranjem, uz revolving opciju ili bez kamate, uplatom celog iznosa potrošenog prethodnog meseca. Uz depozit je moguće dobiti i MASTERATU, novu karticu koja omogućava plaćanje na rate bez kamate i nadoknade kod partnera banke, odnosno uz jednokratnu proviziju od svega 5 odsto na svim ostalim prodajnim mestim u zemlji ili inostranstvu."

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Societe Generale banka Nedelja štednje nedelja štednje 2012 banke štediše štednja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana