Tekst objavljen: 05.05.2014 13:47        


Piraeus banka je za aktuelnu majsku depozitnu kampanju pripremila aktraktivne ponude za sve postojeće i nove klijente. Akcijske kamatne stope određene su za Piraeus 50 štednju u evrima kojom je omogućena nominalna kamata od 2,9% za oročenja na 10 meseci, odnosno 3% za uloge položene na 25 meseci.

Specijalna majska ponuda Piraeus banke

Pogodnost ovog tipa štednje ogleda se u mogućnosti korišćenja polovine oročene sume tokom trajanja štednje. Sredstva se mogu podizati bez prekida oročenja odjednom ili sukcesivno tako da ukupan iznos ne pređe 50%! Ova ponuda važi do 31. maja 2014, a za sve uloge u iznosu od 5000 i više evra.

Posebna ponuda kreirana je za klijente koji od štednje žele više. Njima su na raspolaganju posebni uslovi za namensku štednju i Travel&Smile kartica sa dodatnim vrednostima.

Travel&Smile kartica se odobrava na bazi 110% depozita koji maksimalno može da iznosi 5500 evra (5000 evra maksimalni limit po kartici), i sa kamatnom stopom za položeni ulog od 3%.

Akcijska ponuda podrazumeva i znatno nižu kamatnu stopu za iskorišćena sredstva po Travel&Smile kartici od 18%, 50% popusta na godišnju članarinu, oslobađanje od troškova za Kreditni biro i besplatno Takovo putno osiguranje za celu porodicu u trajanju od godinu dana. Ponuda važi do 31. maja 2014!

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Piraeus banka pireus banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana