Tekst objavljen: 18.12.2012 15:44        


NLB banka Beograd je za vlasnike NLB Čuvarkuća kartice pripremila specijalnu prazničnu akciju u periodu od 15. decembra 2012. godine do 31. januara 2013. godine.

Specijalna praznična akcija: NLB čuvarkuća kartice

Samo u ovom promotivnom periodu NLB banka pruža mogućnost vlasnicima kartice da za sve kupovine i podizanje gotovine imaju prvu ratu otplate tek za 3 meseca!

NLB Čuvarkuća je Visa Electron kreditna kartica NLB banke Beograd koja omogućava odloženo plaćanje roba i usluga na svim prodajnim mestima obeleženim Visa Electron znakom u zemlji, deleći sve transakcije na do 12 rata. Uz to, od 15.12.2012. ovom karticom može da se podiže  i gotovina na bankomatima. Klijenti banke koji već imaju NLB Čuvarkuća karticu treba da se jave na šalter banke kako bi im se aktivirala ova usluga.

NLB Banka poziva sve klijente koji imaju već dobro poznatu karticu NLB Čuvarkuću da iskoriste vreme praznika i uživaju u prazničnim kupovinama, a sve one koji je nemaju da što pre postanu vlasnici ove Visa Electron kreditne kartice koja im pruža brojne pogodnosti.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
nlb banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana