Tekst objavljen: 26.09.2012 15:56        


NLB banka Beograd je pripremila specijalnu promotivnu akciju „Štednja pre nedelje štednje“, koja će trajati od 26. septembra do 31. oktobra.

Štednja pre nedelje štednje u NLB banci

Naime u ovom vremenskom intervalu, štediše dobijaju mogućnost da oroče svoj novac na period od 7 do 35 dana po specijalnim uslovima: kamatna stopa je fiksna, za oročenje u EUR nominalna i na godišnjem nivou iznosi 3%, dok je efektivna od 2,73% do 2,74%. Pored specijalne ponude za eure, NLB banka je isti proizvod pripremila i za oročenje u dinarima.

Povodom početka ove specijalne akcije, 26. septembra, NLB banka Beograd će širom Srbije, organizovati niz promocija u 17 od svojih 55 ekspozitura.

Građani Novog Sada, Odžaka, Subotice, Sombora, Zrenjanina, Sremske Mitrovice, Bačke Palanke, Smedereva, Jagodine, Kragujevca, Loznice, Niša, Kraljeva i Beograda imaće priliku da na licu mesta dobiju detaljne informacije o povoljnim uslovima štednje u NLB banci.

I dok čekate ponudu banke za nedelju štednje, ne gubite ni vreme ni novac, jer vam NLB banka nudi jedinstvenu mogućnost štednje pod povoljnim uslovima već sada.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
nlb banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana