Tekst objavljen: 02.06.2014 14:59        


AIK Banka je za klijente pripremila posebne pakete tekućih računa. Osnovni paket AIK Classic omogućava korišćenje debitne platne kartice, izdavanje čekova bez naknade, mesečni izvod po tekućem računu i SMS servis u okviru naknade od samo 100 dinara mesečno. U ponudi su i napredni paketi tekućih računa: AIK Pozitiv plus i AIK Premium.

U AIK banci dozvoljen minus bez kamate

AIK Pozitiv plus paket, pored navedenih proizvoda i usluga, omogućava i besplatno korišćenje usluga elektronskog bankarstva, deviznog računa i debitne devizne kartice, trajnog naloga (do pet naloga bez naknade) kao i kreditnu karticu bez naknade za izdavanje i mesečne članarine. Sve navedene usluge su klijentima na raspolaganju za 250 dinara na mesečnom nivou.

AIK Premium paket je namenjen klijentima ličnog bankarstva ali i svim klijentima koji žele više. U okviru paketa kompletna usluga elektronskog bankarstva je uključena u cenu od 400 dinara. Svi klijenti, korisnici tog paketa, dobijaju i polisu putnog osiguranja.

U okviru specijalne ponude koja traje do 30.06.2014.godine, klijentima koji se odluče za AIK Pozitiv plus ili AIK Premium paket, uz dinarski gotovinski kredit ili kredit uz zatvaranje kreditnih obaveza, AIK Banka pruža mogućnost odobrenja dozvoljenog prekoračenja u visini prosečne mesečne zarade bez obračuna kamate do kraja godine.

Naknada za obradu zahteva se ne naplaćuje, a ovu mogućnost klijenti mogu da iskoriste već po prijemu prve zarade. AIK Banka klijentima uz kredit poklanja polisu putnog osiguranja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
aik banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana