Tekst objavljen: 10.06.2014 15:43        


UniCredit Leasing Srbija i kompanija SBB su početkom drugog kvartala potpisali ugovor o finansijskom lizingu u iznosu od 5 miliona evra. Navedena transakcija je rezultat dugogodišnje uspešne saradnje UniCredit Leasinga i kompanija SBB i Cisco, koji su lideri u svojim oblastima poslovanja.

UniCredit Leasing: Najvrednija transakcija u 2014.

Istovremeno, pomenuta transakcija predstavlja i najvredniju transakciju u 2014. godini na celokupnom lizing tržištu Srbije do sada. Kroz ovo finansiranje, kompanija SBB je nabavila najsavremeniju Cisco opremu koja će biti instalirana u domaćinstvima SBB korisnika.

Naime, uz pomoć Set top box i Home gateway uređaja korisnicima SBB-a će biti omogućeno da putem digitalnog signala prate televizijski program, kao i da se brže i jednostavnije povežu na internet.

Emiliano Štajnfl, predsednik Izvršnog odbora UniCredit Leasinga Srbija, je izjavio: “Ponosan sam što je naša lizing kuća učestvovala u ovako značajnom projektu dalje modernizacije uslugakroz finansiranje najsavremenije opremeza svog dugogodišnjeg klijenta SBB. U ovoj transakciji se ogledaju sve prednosti prekogranične saradnje i široko rasprostranjene mreže jedne od najsnažnijih evropskih grupacija – UniCredita. Naša lizing kuća, koja je prisutna na srpskom tržištu već 10 godina, zahvaljujući međunarodnoj ekspertizi i poznavanju lokalnog tržišta, iz godine u godinu uspeva da klijentima ponudi inovativne usluge prilagođene njihovim potrebama što je svrstava na jednu od vodećih pozicija u Srbiji.”

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
unicredit leasing

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana