Tekst objavljen: 11.10.2012 13:03        


Anketa časopisa Juromani (Euromoney) za 2012. godinu, u kojoj je učestvovalo 17.000 međunarodnih kompanija iz regiona CIE, proglasila je UniCredit za najbolju banku za upravljanje gotovinom u ovom regionu.

UniCredit najbolja banka za upravljanje gotovinom

UniCreditu je takođe pripalo vodeće mesto u Italiji i Nemačkoj, u kojima je rangiran kao jedan od tri najbolja “upravljača” gotovinom.

Žan Pjer Mustijer, direktor Sektora za korporativno i investiciono bankarstvo u UniCredit Grupi je izjavio: "Ove nagrade predstavljaju veliki uspeh za nas. One potvrđuju da klijenti cene stalne napore koje ulažemo kako bismo im ponudili najbolju moguću uslugu i olakšali pristup poslovanju u Zapadnoj, Centralnoj i Istočnoj Evropi. Upravljanje gotovinom je ključna usluga za naše međunarodne klijente s prekograničnim poslovanjem i nastojimo da pružimo rešenja usklađena sa njihovim potrebama. Zahvaljujemo se na ovom priznanju i nastavićemo dalje da radimo na poboljšanju i razvoju naše ponude ".

Đani Franko Papa, direktor UniCredita za CIE je rekao: "Prekogranične usluge su stub naše strategije kada su u pitanju korporativni klijenti. Stoga sam posebno ponosan na ovo priznanje našim uslugama u upravljanju gotovinom jer su nam ga dodelili naši klijenti. Već duži niz godina smo usmereni na klijente, sa ciljem da povećamo nivo njihovog zadovoljstva. Naši modeli usluga i struktura donošenja odluka su usmereni ka tome, a zadovoljstvo klijenata je ključna komponenta prilikom razvoja novih proizvoda."

Ovogodišnji rezultati istraživanja takođe ocenjuju UniCredit kao najboljeg “upravljača” gotovinom u svetu u 3 kategorije: “Stručnost i znanje o industriji”, “Tehnička podrška i vođstvo” i “Kompatibilnost sa klijentskim sistemima”.

Na posebnoj svečanosti koja je održana u julu ove godine, žiri ovog časopisa je takođe izabrao UniCredit kao najbolju banku za upravljanje gotovinom u regionu CIE.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
UniCredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana