Tekst objavljen: 08.08.2013 16:48        


Uskladu sa zahtevima tržišta i savremenim svetskim trendovima, UniCredit Banka je nastavila da obogaćuje svoju ponudu proizvoda i usluga namenjenu pravnim licima. Kao jedna od vodećih banaka u Srbiji, a u skladu sa stalno rastućim brojem plaćanja preko interneta, banka je među prvima uvela E-Commerce.

UniCredit pravnim licima ponudila E-Commerce

Ovaj servis, koji je razvijen uz korišćenje najviših sigurnosnih standarda, omogućava pravnim licima,vlasnicima internet prodajnih mesta, da prihvataju plaćanja robe i usluga uz pomoć VISA, MasterCard i Maestro platnih kartica.

Na atraktivnost internet prodaje, a samim tim i E-Commerce-a kao adekvatnog načina plaćanja, i njen značajan rast u poslednje dve godine svakako su uticale i brojne pogodnosti koje ovakav način prodaje obezbeđuje trgovcima. Naime, internet prodavnica podrazumeva znatno niže troškove osnivanja i održavanja u odnosu na klasičnu, kao i niže troškove za zaposlene. Pored toga, nema teritorijalnih ograničenja budući da internet prodavnici mogu da pristupe kupci iz celog sveta, 24 sata dnevno.

Roberto Lorenzon, direktor Direkcije za transakciono bankarstvo UniCredit Banke je u vezi sa uvođenjem E-commerce-a izjavio: “Uvek se trudimo da idemo u korak sa tržištem i potrebama naših klijenata. Stoga smo, imajući u vidu prednosti internet prodaje u odnosu na standardne vidove prodaje, kao i njen potencijal, naš servis upotpunili E-Commerce-om. Naša ponuda je veoma konkurentna, ne samo zbog povoljne cene, već i zbog mogućnosti da aktivno pratimo celokupan tok transakcije čime u značajnoj meri smanjujemo mogućnost zloupotrebe”.

UniCredit je jedna od vodećih evropskih bankarskih grupacija sa jakim prisustvom u 20 zemalja u Evropi. Prema podacima od 30. aprila 2013. Godine banka je prisutna na 50 tržišta sa mrežom od oko 9.200 ekspozitura i sa više od 152.000 zaposlenih. U region Centralne i Istočne Evrope, UniCredit upravlja najvećom međunarodnom bankarskom mrežom od blizu 3.600 ekspozitura. UniCredit Grupa posluje u Austriji, Azerbejdžanu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Estoniji, Nemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Letoniji, Litvaniji, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj i Ukrajini.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
unikredit UniCredit banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana