Tekst objavljen: 26.09.2012 16:02        


UniCredit Banka je dodatno unapredila svoju ponudu kreditnih kartica uvođenjem još jedne pogodnosti koja klijentima obezbeđuje maksimalan komfor i fleksibilnost.

Unikredit: Pogodnosti za plaćanje kred. karticama

Korisnici MasterCard i DinaCard kreditnih kartica, pored standardnih revolving transakcija, od danas svoju kupovinu mogu da podele na rate koje će otplaćivati bez kamate.

Bez obzira na to da li se nalaze u zemlji ili inostranstvu, da li se radi o plaćanju robe i usluga ili o podizanju novca na bankomatu, potrošeni iznos klijenti mogu da otplaćuju u 3, 6 ili 12 jednakih mesečnih rata. Pored toga, ovaj model mogu da koriste i oni koji se opredele da obaveze nastale u drugim bankama refinansiraju putem MasterCard kreditnih kartica UniCredit Banke.

Minimalna visina transakcije koja može da se podeli na rate je 3.000 dinara, dok maksimalni iznos nije definisan. Dodatna pogodnost je i ta da klijenti nisu u obavezi da odmah nakon kupovine odluče da li će potrošeni iznos otplaćivati u ratama, već to mogu da učine u bilo kom trenutku u toku tekućeg meseca.

Kako bi korisnici kreditnih kartica UniCredit Banke mogli da koriste ovu pogodnost, neophodno je da, pored raspoloživih sredstava na kartici, imaju aktiviran servis SMS Card Alarm.

Da bi klijenti UniCredit Banke određenu transakciju podelili na 3, 6 ili 12 rata, potrebno je da najpre sačuvaju izveštaj o zaključenoj transakciji koji su dobili putem SMS Card Alarma. Zatim je neophodno da tu istu poruku proslede banci, na broj 5332, sa naznakom na koliko rata žele da podele potrošeni iznos. Klijenti će broj rata definisati upisivanjem sledećeg teksta na početak poruke – rate 3, rate 6 ili rate 12.

Nakon slanja poruke klijenti će dobiti SMS potvrdu da je njihov zahtev prihvaćen, a oni koji budu izmirivali dospele rate na vreme i u celosti neće plaćati kamatu. Jednokratna naknada po transakciji ne zavisi od visine potrošenih sredstava, već od broja rata. Za plaćanje na 3 i 6 mesečnih rata naknada iznosi 500 dinara, dok za 12 rata iznosi 1.000 dinara.

Tako će na primer, jednokratna naknada od 500 dinara biti naplaćena ukoliko se klijent opredeli da iznos od 60.000 dinara podeli na 6 rata, a mesečna rata će u tom slučaju iznositi 10.000 dinara. Sa druge strane, ukoliko se klijent opredeli da isti iznos podeli na 12 rata, jednokratna naknada će iznositi 1.000 dinara, dok će mesečna rata biti 5.000 dinara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
UniCredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana