Tekst objavljen: 05.03.2013 14:50        


Vojvođanska banka se i 2013. godine pridružila Programu Vlade Republike Srbije i počela sa odobravanjem kredita sa subvencionisanim kamatama koje će u ovoj godini moći da koriste preduzetnici, i mala i srednja preduzeća (MSP) za održavanje likvidnost i finansiranje obrtnih sredstava.

Vojvođanska banka: Subvencionisani krediti za MSP

Preduzetnicima i malim preduzećima su na raspolaganju krediti do 30 miliona dinara, dok će srednja preduzeća moći da koriste kredite u iznosu do 200 miliona dinara. Privrednici koji budu koristili dinarske kredite plaćaće kamatu najviše do visine referentne kamatne stope Narodne banke Srbije, dok onima koji budu koristili kredite sa valutnom klauzulom kamatna stopa ne može biti veća od 3,5%.

Rok vraćanja kredita je 18 meseci, sa periodom počeka od 5 meseci. U toku perioda počeka, plaća se samo kamata, a ostatak duga se isplaćuje u 13 mesečnih rata. Jednokratna naknada za obradu zahteva iznosi do 0,5%. Pored održavanja likvidnosti i finansranja obrtnih sredstava, krediti sa subvencionisanom kamatnom stopom se mogu korisiti i za refinansiranje postojećih kredita kod Vojvođanske banke.

Na ovaj način Vojvođanska banka nastavlja sa podrškom ekonomskom programu Vlade Republike Srbije i aktivno utiče u poboljšavanju ekonomskih prilika u zemlji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Just on time 08.03.2013 23:29

    Super, na vreme su krrenuli, još sledeće nedelje će se odobravati krediti za MSP:-)

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
vojvođanska banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana