Tekst objavljen: 14.04.2020 14:50        


Addiko banka je donirala Institutu za virusologiju, vakcine i serume „Torlak" iznos od dva miliona dinara koji će biti iskorišćen za kupovinu neophodnog laboratorijskog materijala, kako bi se u narednom periodu realizovao što veći obuhvat testiranja stanovnika Srbije na korona virus.

Addiko banka donirala „Torlaku“ dva miliona dinara

„Svesni smo značaja koji ima nacionalna institucija sa međunarodnim ugledom kao što je Institut ’Torlak’ u zaštiti javnog zdravlja, a posebno u trenutnim vanrednim okolnostima usled epidemije korona virusa koja utiče na život svih građana Srbije. Kako je u ovom momentu jedna od ključnih mera u delovanju protiv širenja epidemije brzo reagovanje, testiranje što većeg broja ljudi i obrada tih rezultata, želimo da damo doprinos u ovoj borbi u kojoj svi zajedno učestvujemo. Veoma je važno da u ovom periodu budemo savesni i ujedinjeni i da svako od nas pokaže odgovornost prema svojoj okolini, a mi kao banka na ovaj način pružamo podršku i širem delu zajednice u kojoj poslujemo.“ izjavio je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Addiko banka je u uslovima vanredne situacije preduzela sve mere predostrožnosti koje je donela Vlada Republike Srbije, u ekspoziturama se striktno poštuju sve propisane higijenske mere zaštite prema klijentima i zaposlenima, a svi koji mogu od prvih dana vanrednog stanja rade od kuće. Addiko banka omogućava svojim klijentima da obave sve bankarske poslove brzo i sigurno, iz udobnosti svog doma, putem mBanking ili ebanking aplikacije, što predstavlja dodatnu pogodnost u uslovima ograničenog kretanja koje je na snazi, u skladu sa preporukom #ostanikodkuće.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
insitut torlak Addiko banka pr sadržaj donacija donacija banke korona virus Vojislav Lazarević

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana