Tekst objavljen: 22.02.2022 16:05        


Addiko banka pravi još jedan korak napred kada je u pitanju ponuda keš kredita i kredita za refinansiranje koja važi za nove korisnike

Addiko banka nastavlja u ritmu dobrih ponuda – novi keš krediti do milion dinara


U periodu od 17. februara do 31.marta, svi novi korisnici Addiko bankarskih usluga moći će da podignu keš kredit i kredit za refinansiranje u iznosu do milion dinara, sa periodom otplate do 71 mesec, uz nominalnu godišnju kamatnu stopu od 6,49 odsto i bez troškova obrade kredita.

Uvećani iznos mesečnih računa, zaostala rata za stan ili dečije školovanje, samo su neki od problema u kojima se često možemo prepoznati. Ako se tome doda istekla premija osiguranja, iznenadni kvar veš mašine ili nekog drugog uređaja u kući, ili istekla registracija automobila, stvara se nerešiv rebus. Uvek se tu nađe i pokoji važan i lep događaj, kao što je venčanje dece ili unuka. Najbliži polako prave planove za odlazak na neko putovanje ili letovanje i računaju na podršku. Troškovima nikad kraja, a nije lako napraviti balans u kućnom budžetu. Dobar plan i keš kredit i kredit za refinansiranje Addiko banke u pravom trenutku će podići finansijsko samopouzdanje, ispuniti i vaše potrebe i omogućiti izlazak iz nestabilnog finansijskog perioda.

Addiko banka odgovara na potrebe svojih klijenata i nudi prava rešenja onima kojima je finansijska podrška neophodna. Ovaj specijalni kredit, namenjen novim korisnicima bankarskih usluga Addiko banke, sa iznosom do milion dinara i periodom otplate do 71 mesec, pomoći će u nastojanjima da se pomire troškovi i želje i da se iz tog „nadmetanja“ izađe kao pobednik.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


„Naša ponuda keš kredita i kredita za refinansiranje je kreirana po meri naših klijenata i mi smo uvek otvoreni da zajedno nalazimo najbolja rešenja kako bi krediti bili prilagođeni za različite potrebe. Kao i uvek kada je u pitanju Addiko banka, digitalizovane bankarske usluge predstavljaju prvi izbor koji nudimo klijentima, štedeći im vreme i pružajući uslugu „u hodu“, dostupnu u svakom trenutku i na svakom mestu“, izjavio je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko banke.

Apliciranje za kredit je moguće putem sajta, brzo i lako, u nekoliko koraka, a na raspolaganju je takođe i opcija podnošenja zahteva odlaskom u ekspozituru.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
akcija addiko banka pr sadržaj Addiko banka krediti keš kredit ref kredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana