Tekst objavljen: 12.03.2021 15:10        


Zbog pojačane potražnje, Air Srbija će odponedeljka, 22. marta 2021. godine, povećati broj letova između Beograda i Njujorka na tri nedeljno. Planirano je da nacionalna avio-kompanija na ovoj liniji saobraća ponedeljkom, četvrtkom i subotom

Air Srbija povećava broj letova do Njujorka

Dodatni let JU 500 iz Beograda obavljaće se ponedeljkom u 7:20 časova, a let JU 501 iz Njujorka u 15:40 časova, po lokalnim vremenima.

„Dodavanje još jednog nedeljnog leta ka Njujorku, uprkos pandemiji korona virusa, jasan je pokazatelj da naša linija preko Atlantika dobro funkcioniše i predstavlja jednu od najjačih ruta Air Srbije. Sjedinjene Američke Države su veoma značajno tržište i raduje nas što obezbeđujemo kontinuiranu i snažnu vazdušnu vezu, ne samo Srbiji, već i širem regionu“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Srbije.

Uspeh koji Air Srbija već duže vreme beleži na liniji za Njujork potvrđen je u septembru 2020. godine kada se, sa 67 odsto na Terminalu 4 najprometnijeg njujorškog aerodroma, našla na prvom mestu po popunjenosti kapaciteta za prevoz putnika na letovima do ”Velike jabuke”.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Od ponovnog uspostavljanja vazdušne veze sa Sjedinjenim Američkim Državama 6. juna 2020. do 28. februara 2021. godine, nacionalni avio-prevoznik je obavio 218 letova između Beograda i Njujorka, na kojima je prevezao ukupno 38.187 putnika.

Zahvaljujući obnovi transatlantskih letova, Air Srbija je pre skoro pet godina ponovo omogućila povezanost regiona i Sjedinjenih Američkih Država, nakon pauze od gotovo dve i po decenije. Letove između Beograda i Njujorka obavlja najveći avion u floti Air Srbije, erbas A330 koji nosi ime čuvenog srpskog naučnika i pronalazača Nikole Tesle.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
air srbija Air Serbia let beograd njujork više letova za njujork let za njujork

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana