Zvanični kurs Evra za dan 18.06.21. :: 117.5673 rsd
Tekst objavljen: 10.05.2021 14:10        


Air Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, u junu će povećati broj letova do Pariza, Osla i Larnake. Air Srbija će do Pariza leteti čak 11 puta nedeljno, vraćajući frekvenciju letenja gotovo na nivo pre pandemije korona virusa. Srpska nacionalna avio-kompanija i tokom narednog perioda ostaje jedini avio-prevoznik koji povezuje Srbiju i širi region sa Francuskom i obratno. Avio-karte za sve nove letove su već u prodaji

Air Srbija povećava broj letova do Pariza, Osla i Larnake

“Imajući u vidu da se vrhunac sezone bliži, a samim tim i tražnja za avio-prevozom raste, odlučili smo da uvedemo dodatni let do Pariza i omogućimo našim putnicima još bolje konekcije. Francuska za nas predstavlja strateški važno tržište sa jakim privrednim i poslovnim vezama i brojnom dijasporom iz Srbije i drugih zemalja regiona. Raduje nas što smo vrlo brzo uspeli da obnovimo saobraćaj između Srbije i Francuske i ponosni smo što već dugo istrajavamo kao jedini prevoznik na ovoj ruti”, izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Air Srbiji.

Srpska nacionalna avio-kompanija će uvođenjem jednog dodatnog leta za Pariz ukupan broj letova na ovoj ruti povećati na 11 nedeljno. Letovi ka francuskoj prestonici će se obavljati svakog dana, a putnici će sredom, četvrtkom, petkom i nedeljom na raspolaganju imati dva dnevna leta. Na ovaj način, Air Srbija će omogućiti najbolju povezanost Pariza sa čitavim regionom. Vazdušna veza sa Parizom je obnovljena u junu 2020. godine, nakon privremene obustave usled pandemije korona virusa. Direktan let na ovoj relaciji u proseku traje dva sata i 40 minuta.

Dodavanjem još jednog leta ka Oslu, Er Srbija će od 20. juna tri puta nedeljno saobraćati do glavnog aerodroma Gardermoen, koji je od centra norveške prestonice udaljen svega 49 kilometara. Nacionalna avio-kompanija je liniju ka Oslu, koja je vrlo brzo postala jedna od najpopularnijih, uspostavila u julu 2020. godine. Direktan let na ovoj ruti u proseku traje dva sata i 50 minuta.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Počev od 7. juna, Air Srbija će povećati broj letova za Larnaku sa četiri na pet nedeljno, dodavanjem novog leta ponedeljkom. Zahvaljujući vrlo pogodnim terminima, putnicima će biti omogućene dobre konekcije sa brojnim gradovima iz mreže Er Srbije, kao što su – Amsterdam, Berlin, Diseldorf, Ženeva, Ljubljana, Milano, Moskva, Njujork, Krasnodar, Pariz, Prag, Podgorica, Rostov na Donu, Rim, Sankt Peterburg, Stokholm, Tivat, Beč, Cirih, Zagreb i mnogi drugi. Direktan let od Beograda do Larnake u proseku traje dva sata i 25 minuta.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Air Srbije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
let za oslo Pariz air srbija letovi air srbija lanarka više letova

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana