Tekst objavljen: 24.03.2023 11:55        


Nakon svih neophodnih odobrenja Narodne Banke Srbije, prvu digitalnu banku u regionu predvodiće Aleksandar Bogdanović na poziciji predsednika Izvršnog odbora Mobi Banke

Aleksandar Bogdanović novi predsednik Izvršnog odbora Mobi Banke Aleksandar Bogdanović, novi predsednik Izvršnog odbora Mobi banke



„Naša vizija je veoma jasna – pružiti još kvalitetnije digitalne bankarske usluge i učvrstiti poziciju lidera u oblasti primarnog digitalnog bankarstva. Pozitivan poslovni rezultat koji smo ostvarili krajem prošle godine pruža nam priliku da se u narednom periodu fokusiramo na razvoj nove vrednosti za klijente, investicije i inovacije“, poručio je Bogdanović.

Bogdanovićevo dugogodišnje iskustvo na vodećim pozicijama u internacionalnim kompanijama i izuzetna ekspertiza u domenu razvoja strategije i biznisa igrali su ključnu ulogu u dostizanju velike prekretnice za Banku u prethodnoj godini – uspostavljanje stabilne profitabilnosti.

„Izuzetna je čast biti na čelu tima od preko 350 profesionalaca. Iza nas su već veliki rezultati ali i mnogo naučenih lekcija. Iz grešaka i uspeha dolazi iskustvo i baš zato sam apsolutno siguran sam da ćemo u narednom periodu zaista pomeriti granice i postaviti nove standarde digitalnog bankarstva u Srbiji“, dodao je novoizabrani predsednik Mobi Banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Na poziciji Izvršnog komercijalnog direktora u okviru top menadžmenta upravljao je mnogim segmentima poslovanja, primarno sektorima marketinga i prodaje. Posvećeno je radio na proširenju kreditne ponude banke, povećanju baze klijenata kojih danas ima preko 750.000 i reorganizaciji timova banke. U toku prethodne godine, Bogdanović je bio na čelu tima koji je predano radio na definisanju petogodišnje strategije Mobi Banke.

Diplomirao je na CDI koledžu u Kanadi u oblasti informacionih tehnologija, a zvanje magistra poslovne administracije stekao je na Univerzitetu Kardif, London School of Commerce. U Mobi Banci radi od 2020. godine.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
aleksandar bogdanović novi predsednik mobi banka banke u srbiji predsednik izvršnog odbora pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana