Zvanični kurs Evra za dan 06.12.21. :: 117.5781 rsd
Tekst objavljen: 10.05.2019 12:50        


Banca Intesa je u saradnji sa revizorsko-konsultantskom kompanijom Ernst&Young (EY), u paket svojih usluga koje pruža kroz Magnifica platni račun uključila i poresko savetovanje za fizička lica.

Banca Intesa uvela uslugu poreskog savetovanja

Nova usluga klijentima pruža mogućnost korišćenja Online poreskog kalkulatora, konsultacije sa poreskim savetnicima u vezi sa poreskim aspektima proizvoda koje Banca Intesa nudi svojim klijentima i redovno informisanje o izmenama poreskih propisa. Osluškujući potrebe svojih Magnifica klijenata, Banca Intesa je odlučila da uvede uslugu poreskog savetovanja i da ih sve objedini na posebnoj internet stranici dizajniranoj u te svrhe https://magnificataxsupport.bancaintesa.rs.

Na jednom mestu, korisnici ove usluge mogu pristupiti Onlajn kalkulatoru, koji omogućava obračun poreza na dohodak građana i pravljenje potrebne poreske prijave, na brz i jednostavan način. Pored toga klijentima su na raspolaganju i poreski stručnjaci iz kompanije EY, sa kojima Magnifica klijenti mogu da se konsultuju o najznačajnijim poreskim pitanjima u vezi sa proizvodima koje im Banca Intesa nudi.

Svoj termin za razgovor sa poreskim stručnjakom, klijenti mogu zakazati kroz Kalendar sastanaka na navedenoj veb stranici. Korisnicima Magnifica platnog računa banka će redovno dostavljati i Poreski bilten, periodičnu stručnu publikaciju kroz koju će ih informisati o najznačajnijim temama iz oblasti poreza. Prvi broj, koji je već poslat na više hiljada adresa korisnika Magnifica platnog računa, posvećen je temi Poreza na dohodak građana za fiskalnu 2018. godinu, dok će i svaki naredni nastaviti da prati aktuelne teme.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Imajući u vidu da je 15. maj rok za podnošenje godišnjih poreskih prijava na dohodak građana, Banca Intesa je uvođenjem usluge poreskog savetovanja želela da blagovremeno odgovori na specifične potrebe svojih klijenata i omogući im da na brz i jednostavan način ispune svoje poreske obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Ernst & Young poreska prijava pr sadržaj nova usluga banka intesa banca intesa poresko savetovanje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana