Tekst objavljen: 05.10.2021 15:35        


Suština transformacije čiji smo svedoci i učesnici je bitka za svakog korisnika, što je organizatore konferencije BIZIT motivisalo da upravo centralna tema glasi: „Njegovo veličanstvo Korisnik“

BIZIT 2021: Digitalna ofanziva u borbi za korisnike


Najveća regionalna biznis konferencija, BIZIT će biti održana 3. i 4. novembra u Beogradu, a za sve zainteresovane učesnike biće omogućeno i interaktivno on-line učestvovanje.

Naglo nastupanje i uporno opstajanje pandemijskih uslova pod kojima kompanije obavljaju svoje poslovanje poslužili su kao bespoštedan katalizator promena, ne samo onih u okviru poslovnog okruženja, već pre svega unutar samih organizacija. Ono što je pre epidemije pomalo ‘akademski’ i sporohodno nazivano digitalnom transformacijom pretvorilo se u nužnost opstanka i konkretne korake usmerene ka sticanju i zadržavanju korisnika.

Ako smo nekada dobro poznavali (ili mislili da poznajemo) korisnika, danas uočavamo da se on promenio – postao je oprezniji, izbirljiviji, racionalniji u trošenju novca i osetljiviji na to kako se ophodimo prema njemu. Da bi i dalje ostao sa nama, naš zadatak je da mu obezbedimo vrhunsko korisničko iskustvo. Kako to možemo da učinimo i koliko je unapređenje korisničkog iskustva složen skup procesa i poslovnih funkcija, predstaviće više od 50 predavača.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Na ovogodišnjoj dvodnevnoj manifestaciji posetioci će imati prilike da čuju predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti IT-ja i biznisa, kao što su prof. Miroljub Labus, bivši potpredsednik vlade Srbije i osnivač Belox Advisory Services, Bojana Lekić, novinar i producent, Dejan Cvetković, Chief Technology Officer, Microsoft Dev Center, Serbia, prof. Aleksandar Kavčić, osnivač Fondacije „Alek Kavčić“ i mnogi drugi.

BIZIT je brend pod kojim PC Press organizuje skupove među kojima se ističe godišnja najposećenija i najznačajnija regionalna biznis i IT konferencija, čija je tema digitalizacija u svim sferama poslovanja. Cilj BIZIT-a je da liderima budućnosti ponudi prave odgovore na njihove dileme vezane za digitalnu transformaciju. Kao najznačajniji i najposećeniji skup ovog tipa, BIZIT je među IT stručnjacima i poslovnim ljudima, prepoznat kao centralni poslovno-informatički događaj u regionu.

Pozivamo vas da se priključite! Prijavite se na sajtu bizit.rs i iskoristite popust za registraciju.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
njegovo veličanstvo korisnik bizit 2021 pr sadržaj bizit konferencija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana