Zvanični kurs Evra za dan 25.06.21. :: 117.5708 rsd
Tekst objavljen: 12.05.2021 11:55        


Specijalne pogodnosti za letove ka Podgorici i Tivtu

Brojni popusti Air Srbije na letovima ka Crnoj Gori

Air Srbija, u okviru nove promotivne akcije za letove ka svojim destinacijama u Crnoj Gori - Podgorici i Tivtu, nudi 50 odsto popusta na kupovinu karte za decu od 2 do 11 godina, 25 odsto popusta na kupovinu karte za mlade od 12 do 25 godina i 25 odsto popusta za putnike starije od 65 godina. Promotivne avio-karte su u prodaji do daljeg.

Kampanja obuhvata i uslugu “Dođi i leti”, koja podrazumeva mogućnost zamene karte za drugi let ka Tivtu ili Podgorici tog istog dana, bez doplate, ukoliko postoji slobodno mesto na željenom letu.

“Cilj nam je da putnicima pružimo što bolje uslove za putovanja u narednom periodu. Uvereni smo da će im naša nova ponuda značajno olakšati odlazak u Crnu Goru, kako zbog povoljnijih cena, tako i zbog veće fleksibilnosti prilikom planiranja putovanja. Sigurni smo da će uz promotivnu akciju Air Srbije organizovanje letnjeg odmora ove godine biti lepše i lakše”, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Air Srbija je značajno povećala broj letova ka Crnoj Gori i ponudila više mesta na letovima, kako bi svojim kupcima ponudila veći izbor. “Zbog povećane potražnje, želeli bismo da podstaknemo naše putnike da planiraju odmor unapred, kako bi obezbedili najbolje cene,” dodao je Marek.

Ovi popusti su primenljivi na cene svih tarifa na letovima Air Srbije između Srbije i Crne Gore.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Air Srbije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
air srbija air srbija letovi beograd podgorica beograd tivat pr sadržaj popusti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana