Tekst objavljen: 29.12.2020 10:55        


Dolazi period godine kada se tradicionalno najviše troši, ali Visa je tu da vam olakša i donese veliki broj popusta!

Da li znate kakve sve pogodnosti imate ove zime uz svoju Visa karticu?

Zima i sezona praznika je tradicionalno period kada češće zavlačimo ruku u džep i vadimo novčanik. I mada se ova godina po mnogo čemu razlikuje od prethodnih, sigurno je da ćemo i sada želeti da kupimo poklone i tako obradujemo naše najdraže.

A kada krenemo u kupovinu – bilo da zaista odemo u prodavnicu ili rešimo da sve obavimo online, uvek je dobro da znamo da ćemo proći jeftnije. Zato se Visa pobrinula da ove zime svi njeni korisnici dobiju super popuste na više različitih proizvoda i usluga.

Glovo je sve popularnija aplikacija za online poručivanje, a sigurno znate da odnedavno u okviru iste postoji i Visa lokalni market. Ukoliko kupite nešto u ovoj kategoriji Visa karticom, koja okuplja brojne male biznise, koje ujedno podržavate u ovom važnom trenutku, narednog dana dobijate promo kod za besplatnu dostavu za narednu porudžbinu iz iste kategorije.

Ukoliko često vozite, svratite do NIS ili Gazprom benzinskih stanica. Platite putem Drive.Go aplikacije, bez potrebe izlaska iz vašeg vozila, i dobićete popust od 3 dinara po litri bilo kog goriva za vašeg četvorotočkaša.

Ukoliko želite svoje najmlađe da obradujete igračkama, ukoliko idete do Maksija, platite Visa karticom i dobijate duplo više nalepnica za najpoznatije kockaste igračke na svetu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Ako ste korisnik Visa premium kartice, pored svega ovog imate i još nekoliko sjajnih popusta!

Želite da iznenadite svoje najbliže lepim satom ili nakitom? Odaberite nešto iz Bomar prodavnica, platite Visa karticom i dobijate 10% popusta. Popust važi i za online kupovinu, uz promo kod VB2020.

Lepe cipele? Ili novi okvir za naočare? I jedno i drugo mogu biti odličan poklon za predstojeće praznike. Shoestar i Diopta prodavnice nude 10% popusta na čitav asortiman.

Kažu da nema lepšeg poklona od dobre knjige! Zbog toga pogledajte ponudu knjižara Laguna i Delfi. Odaberite neki zanimljiv naslov i dobijate 30% popusta na Lagunina izdanja i 20% na sav ostali asortiman, uz tromesečnu pretplatu na eDen books aplikaciji za čitanje knjiga online.

Nova godina i Božić su tu, ispunite praznične želje uz Visa kartice!

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pogodnosti visa kartice visa kartice pr sadržaj praznici praznična akcija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana