Tekst objavljen: 05.02.2022 9:00        


Delta Auto predstavio je danas rezultate svog poslovanja na godišnjoj konferenciji za novinare koju tradicionalno organizuje kompanija Delta Holding

Delta Auto gradi jedan od najvećih prodajnih salona u regionu


Generalna direktorka Delta Auto Grupe, Aleksandra Đurđević, zvanično je najavila najveću investiciju do sada, vrednu 21 milion evra, što ujedno predstavlja najznačajniji poduhvat u istorijatu 26-godišnjeg poslovanja.

Reč je o novom prodajnom salonu površine 15.000 kvadratnih metara, koji će svojim izgledom i konceptom predstavljati jedan od najvećih i najlepših prodajnih objekata u regionu, dok se početak gradnje očekuje tokom druge polovine godine.

Đurđević je objasnila da će novi salon klijentima ponuditi jedinstveno iskustvo i podvukla da se objekat projektuje u saradnji sa BMW-om, te da će takav koncept salona biti baziran na "future retail" standardima.

Tokom 2021. godine otvoren je i „THE BMW Store“ u Galeriji Beograd koji predstavlja poseban inovativni koncept. Unutar „THE BMW Store-a“ izloženi su električni automobili, uz ideju da se promovišu auto-inovacije, ali i da se posetioci edukuju o elektrifikaciji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Ona je istakla odlične rezultate u prodaji automobila, pa je tako tokom 2021. godine prodato čak 240 BMW modela više nego prethodne godine (ukupno 884), dok je prodajni rast zabeležen i kod svih ostalih brendova koje kompanija zastupa.

Slični uspesi postignuti su i kod prodaje motocikala, gde je (primera radi) prodato 267 Honda motocikala više u odnosu na prošlu godinu.

Đurđević je zaključila da će Delta Auto i dalje biti primarno orijentisan na što kompletnije potrošačko iskustvo, sa ciljem da se klijentima pruži što ekskluzivnija usluga.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
delta auto aleksandra đurđević BMW pr sadržaj delta holding

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana