Indikativni kurs Evra na dan 19.10.21. :: 117.5792 rsd
Tekst objavljen: 29.08.2019 16:00        


Šestu godinu zaredom Color Media Communications organizuje "Digital", regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima

#Digital2019: Konferenciju otvara panel telekomunikacijskih lidera regiona

Ovogodišnji -#Digital2019 - trajaće 2 dana - 5. i 6. septembra (četvrtak i petak) i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva. Konferencija se održava u Hotelu Metropol u Beogradu.

Konferenciju otvaraju Maja Gojković, predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave, Kajl Skat, ambasador SAD u Beogradu, Subrat Batačardži, ambasador Indije u Beogradu i Mateja Norčić Štamcar, zamenica i šefa Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji.

Tokom dva dana u okviru panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, o OOH oglašavanju u digitalnom dobu, etici i estetici novog doba, saznaćete koji trendovi nas očekuju u produkciji globalnih kanala i VOD-platformi, pričaćemo o istinama i zabludama o “Tviter zajednici”, digitalnoj ekonomiji i savremenom poslovanju, kriznom komuniciranju u javnoj upravi….itd.

Tradicionalno, konferenciju otvara panel telekomunikacijskih lidera regiona od kojih će neki šesti put zaredom govoriti na "Digitalu": Predrag Ćulibrk, CEO Telekom Srbija, Majk Mišel, CEO Telenor Srbija, Dejan Turk, CEO VIP, Adrian Ježina, CEO Telemach, Slovenia.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Među učesnicima konferencije nalaze se i: SuzanaVasiljević, savetnik za medije predsednika Republike Srbije, Jasmina Stojanov, Nova Communications, Željko Mitrović, Pink International Group, Olja Bećković, autorka emisije "Utisak nedelje"; StanislavaPak Stanković, bivši savetnik predsednika Republike Srbije,Vladimir Lučić, Telekom, Ana Martinoli, FDU, Ekrem Dupanović, Media Marketing, Lazar Džamić, predavač i marketing konsultant, Nikola Vrdoljak, WMF, Ivan Lalić, Mikser House, Marija Vićić, McCann Beograd, Dragan Varagić, digital ekspert, Slobodan Georgiev, novinar, Zlatko Crnogorac, producent i novinar, Ksenija Vučić, TV Pink, Bojana Maljević, glumica, Igor Jurić, fondacija "Tijana Jurić", Olivera Zekić, REM, Zoran Rađen, Marker CRM, Keneči Belusevic, Discovery CEEMCA, Marko Dacić, Fox International, Matije Žermand, Dorcel TV, Simon Slonjšak, Telekom Slovenije i mnogi drugi.

Očekujemo veliki broj gostiju iz inostranstva, tokom oba dana konferencije moguće je organizovati B2B sastanke sa potencijalnim partnerima, a nakon prvog dana organizujemo Dorcel TV 40th Birthday Partyna koji su pozvani svi učesnici i gosti konferencije.

Sve detalje o program, govornicima i načinu prijave na konferenciju možete pronaći na linku:

http://digitalconference.rs/sr/

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
digital conference digital2019 pr sadržaj konferencija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana