Tekst objavljen: 14.07.2021 12:40        


Niža mesečna rata i fiksna kamatna stopa donose predvidljivost troška

Dinarski gotovinski krediti za refinansiranje UniCredit Banke


Do 31. avgusta ove godine UniCredit banka pripremila je ponudu dinarskih gotovinskih kredita za refinansiranje po još povoljnijim uslovima, sa fiksnom kamatnom stopom. Tokom promotivnog perioda na iznose kredita od 400.000 dinara obračunava se niža fiksna nominalna kamatna stopa, u iznosu od 6.95%, pri čemu je cena mesečne rate 6.907,21 dinara. Na kredite do 400.000 dinara primenjuje se fiksna nominalna kamatna stopa od 7.31%, uz isti period otplate do 71 mesec za sve iznose.

Maksimalan iznos dinarskog gotovinskog kredita je 3.000.000 dinara, a ponuda važi za sve klijente banke koji imaju ili otvore Paket račun Gold, uz prenos primanja zarade u UniCredit banku do kraja avgusta tekuće godine.

„UniCredit banka osim niže mesečne rate i perioda otplate do 71 meseca, klijentima obezbeđuje dodatnu sigurnost pri otplati kredita, u slučaju da ostanu bez posla ili, ukoliko, usled zdravstvenih problema nisu u mogućnosti da obavljaju svoje poslovne aktivnosti. Pojednostavljenim procedurama želimo da podržimo naše klijente, ali i tržište Srbije, kroz rešenja koja nude mogućnost smanjenja troška, tako što ćemo ponuditi refinansirajući kredit po odličnim uslovima, uz ubrzani proces odobrenja. Na klijentima je da ta sredstva iskoriste za ono što im je zaista važno – jer mi smo tu da budemo podrška onda kada je potrebno“, rekao Rastko Nicić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom i malim preduzećima u UniCredit Banci Srbija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Trošak održavanja računa Paket račun Gold je 395 RSD na mesečnom nivou, a kreditna sposobnost se određuje u zavisnosti od visine mesečnih prihoda i obaveza korisnika kredita. Kredit se odobrava svim postojećim i novim klijentima koji prenesu zaradu u UniCredit banku, bez troškova obrade i održavanja kredita. Jedan od preduslova za odobravanje je stalno zaposlenje sa minimum 12 meseci radnog staža.

Više informacija dostupno je klikom na ovaj link

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
rastko nicić pr sadržaj UniCredit Banka krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana