Zvanični kurs Evra za dan 02.08.21. :: 117.5635 rsd
Tekst objavljen: 23.10.2019 10:10        


Er Srbija je danas, samo četiri dana pre obeležavanja šestog rođendana, proslavila još jedan istorijski trenutak i poželela dobrodošlicu svom 15-milionitom putniku

Er Srbija dočekala i nagradila 15-milionitog putnika

Vanja Zečević iz Surčina prijatno se iznenadila kada joj je saopštena ova lepa vest dok se, sa sinom Jakovom, na Aerodromu Nikola Tesla prijavljivala za let JU334 Er Srbije od Beograda do Frankfurta, gde inače živi.

“Veoma smo ponosni što smo za šest godina poslovanja pod imenom Er Srbija prevezli čak 15 miliona putnika. To je još jedan veliki i značajan rezultat u godini kada smo našu međunarodnu mrežu proširili najvećim brojem novih destinacija do sada - čak devet iz Beograda i 12 iz našeg novog matičnog aerodroma u Nišu. Zahvalni smo našim putnicima na ukazanom poverenju i spremni za dalju ekspanziju da bismo u narednim godinama ugostili još mnogo miliona zadovoljnih putnika“, izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.


Predstavnici Er Srbije čestitali su gospođi Zečević i uručili vaučere za povratnu besplatnu kartu koju će moći da iskoristi za putovanje do bilo koje destinacije u ponudi Er Srbije.

„Ne mogu da verujem da sam baš ja, sa mojim sinom, imala tu sreću da dobijem ovako lepu nagradu. Pogotovo zbog toga što nikada do sada nisam osvojila nikakvu nagradu. Uvek letim avionima Er Srbije i baš zbog toga mi je drago što mi je moja nacionalna kompanija dala ovako divan poklon,“ rekla je Vanja Zečević.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Er Srbija će šestu godišnjicu proslaviti 26. oktobra 2019. godine, kao regionalni lider u oblasti komercijalnog avio-saobraćaja, sa 61 destinacijom u svojoj mreži i dva matična aerodroma u Srbiji.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
nagrada dankan nejsmit pr sadržaj Air Serbia

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana