EUR 117,58 USD 99,39 CHF 108,89

Kursna lista


Zvanični kurs Evra za dan 10.08.20. :: 117.5720 rsd

Tekst objavljen: 15.05.2019 9:05        


U okviru godišnjice proslave 40 godina rada JUBMES banka a.d. Beograd, danas je na zanimljiv način predstavila sajt Humanitarne fondacije „Za dečje srce“, u čijem je osnivanju, u saradnji sa Odeljenjem za dečju kardiotorakalnu hirurgiju Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i detetu Dr Vukan Čupić, Novi Beograd još 1992. godine, učestvovala i JUBMES banka sa ciljem da se unaprede uslovi lečenja dece sa urođenim srčanim manama.

Fondacija "Za dečje srce" već 27 godina pomaže mališanima sa kardio-torakalnim problemima

Sa željom da istakne taj poduhvat, Banka je organizovala „Poteru velikog srca“. U aktivnosti su se pored zaposlenih i klijenata Banke, uključili i predstavnici Fondacije koji su učestvovali u uzbudljivoj potrazi za „skrivenim blagom“, odnosno slovima koja su formirala naziv novog sajta Fondacije koja će se ovih dana videti ispred sedišta Jubmes banke na Novom Beogradu – www.zadecjesrce.rs. Na taj način, Banka je želela da javnosti predstavi novi sajt koji će pomoći u daljem radu Fondacije i prikupljanju sredstava za bolje uslove lečenje mališana. Na linku možete pogledati video „Potere velikog srca“. (https://www.youtube.com/watch?v=RActrKDVuvI&feature=youtu.be)

Podrška ciljevima i misiji Fondacije, tokom proteklih 27 godina, je važan deo društveno odgovornog poslovanja Jubmes banke. Sa željom da istakne taj poduhvat, Banka je, u okviru obeležavanja jubilarnih 40 godina od osnivanja, organizovala „Poteru velikog srca“.

Kako bi obeležila svoje postojanje i podstakla sve ljude dobre volje da se uključe u akciju, Fondacija je na Odeljenju za kardiotorakalnu hirurgiju u okviru Instituta postavila tablu na kojoj je ispisan broj tekućeg računa na koji je moguće uplatiti sredstva za lečenje najmlađih.

Jubmes banka, kao značajan osnivač Fondacije, nastaviće da pruža punu podršku sprovođenju jednog od najpoznatijih dugoročno održivih humanitarnih projekata u Republici Srbiji dokazujući dugogodišnju predanost i posvećenost principima korporativne društvene odgovornosti i održivog razvoja, odnosno pružanju podrške potrebama zajednice u kojoj posluje, kao osnovu svoje korporativne filozofije.

Rad Fondacije usmeren je na obezbeđivanje što boljih uslova za obavljanje kardiohirurških intervencija i lečenja dece – od novorođenčadi do navršenih 19 godina života. Za 27 godina rada, Fondacija je pomogla nabavku brojnih najsavremenijih uređaja i opreme, uključujući monitore, aparat za spašavanje krvi, huruška svetlo i dr. Fondacija je podržala i projekte edukacije eksperata za oblast urođenih srčanih mana, kao i u programe prevencije oboljenja.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
za dečje srce humanitarna akcija Jubmes banka pr sadržaj deca bolesna deca

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana