Tekst objavljen: 09.04.2022 18:00        


Od ovog proleća i korisnicima Mastercard premium kartica na tržištu Srbije omogućen je pristup globalnoj platformi Mastercard Travel Rewards koja na jednom mestu donosi brojne pogodnosti kod trgovaca širom sveta

Korisnici Mastercard premium kartica sada imaju novu pogodnost


Bilo da se radi o onlajn ponudama ili ponudama kod odabranih trgovaca i u radnjama poznatih brenodva širom sveta, Mastercard na ovaj način dodatno obogaćuje postojeće prednosti za korisnike premium kartica koji godinama unazad prepoznaju ovaj vid plaćanja kao najpraktičniji i najsigurniji vid plaćanja prilikom putovanja, ovoga puta uz ostvarivanje automatskog keš-beka.

„Korisnici platnih Mastercard kartica očekuju dodatne pogodnosti prilikom njihovog korišćenja na putovanjima u inostranstvu“, izjavila je Jelena Ristić, direktorka u kompaniji Mastercard za tržišta Srbije, BiH i Crne Gore.

„Zbog toga je program Mastercard Travel Rewards prilika da se unapredi isksutvo putovanja, čineći ga sada ne samo sigurnim, prijatnijim, lakšim za planiranje već i isplativijim, jer kroz povrat novca omogućava i uštede na putovanjima ili prilikom plaćanja onlajn.” Mastercard Travel Rewards program obuhvata preko 300 različitih ponuda koje uključuju brojne destinacije, trgovce i ekskluzivne brendove kod kojih se može plaćati online ili na samoj lokaciji, u preko 30 zemalja širom sveta, kojima se se sada pridružili i korisnici premium kartica koje su izdate u Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Ovim pogodnostima obuhvaćeno je preko 75 miliona korisnika Mastercard kartica.

Uz različite ponude hotela, restorana, rent-a-car usluga, vlasnici kartica imaju pristup širokom spektru pogodnosti koje uključuju ekskluzivna spa iskustva, posete muzejima i parkovima prirode ali iskustvo kupovine kod poznatih svetskih modnih i kozmetičkih brendova, kod kojih mogu ostvariti povrat novca u vidu procenta ili fiksnog iznosa. Ponude se dopunjavaju kvartalno i dostupne su tokom cele godine.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


"Uz novu pogodnost i izbor plaćanja na atraktivnim lokacijama ili prilikom kupovine omiljenih brendova omogućili smo korisnicima premium kartica da ponovo otkriju zadovoljstvo jedne od svojih omiljenih aktivnosti - putovanja u inostranstvo. Kao rezultat toga, želimo da korisnici kartica iz Srbije, BiH i Crne Gore posle pandemije i ograničenja ponovo osete i prepoznaju da je njihova Mastercard jedina kartica koja im je potrebna za naredno putovanje“, dodala je Jelena Ristić.

Mastercard Travel Rewards je dostupan korisnicima premijum kartica u Srbiji sa oznakama Gold, Platinum ili World Elite. 

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
MasterCard premium Mastercard Travel Rewards MasterCard MasterCard kartica Jelena Ristić

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana