Tekst objavljen: 30.07.2020 14:55        


Kupci stanova u stambeno-poslovnom kompleksu Skyline Belgrade mogu biti sigurni da su za sebe i svoju porodicu investirali u stambeni prostor na atraktivnoj lokaciji u Ulici kneza Miloša, jednoj od najlepših i najpoznatijih ulica u Beogradu

Posetite Skyline Belgrade i otkrijte sve pogodnosti pri kupovini stana

Stambena kula A je već useljena, i ostalo je svega nekoliko stanova, strukture od trosobnih do četvorosobnih, kao i jedan penthaus, koji možda baš vama i vašoj porodici ostvare sve o čemu ste oduvek sanjali, uz posebne pogodnosti pri kupovini koje možete dobiti ovog leta.

Pored mnogobrojnih značajnih znamenitosti koje čine ovaj deo grada poželjnim za život, stanari ovog kompleksa uselili su se u moderan, kvalitetan, komforan i siguran dom. Živeći u ovakvom stambenom kompleksu štedite svoje vreme, jer je sve što je jednoj porodici potrebno nadohvat ruke. Počnite jutro u Spa&Gym zoni sa teretanom i najvećim privatnim bazenom u Beogradu, uživajte u sunčanim danima sa članovima svoje porodice u parku Tri ključa. Svi stanari kompleksa uskoro će moći da koriste usluge restorana, barova i prodavnica u sklopu Skyline pjacete.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Profesionalno održavanje, recepcija, video nadzor i obezbeđenje koji su vam 24 sata na raspolaganju, omogućiće vam potpunu bezbrižnost, bezbednost i sigurnost. Pored toga, svim korisnicima kompleksa na raspolaganju je podzemna garaža na šest nivoa sa kartičnim pristupom, tako da neće morati da brinu zbog gužve i nedostatka parking mesta. Svi ovi aspekti zajedno čine savršenu celinu čiji je svaki navedeni element podjednako bitan, jer stan u Skyline kompleksu nije samo stambeni objekat ili simbol hedonizma i prestiža, nego je u ovom momentu i pametna i sigurna investicija. Zato već danas zakažite sastanak sa prodajnim timom i lično se uverite u sve navedene prednosti.

Investitor Skyline Belgrade projekta, AFI Europe Serbia, kao dokazani lider na tržištu u arhitektonskom i urbanističkom smislu, prisutan je na našem tržištu od 2005. godine sa svojim projektima, Airport City Belgrade i Central Garden. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji – CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
ulica kneza miloša pr sadržaj belgrade skyline nekretnine kupovina stana prodaja stanova

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana