Tekst objavljen: 30.01.2020 14:55        


Specijalna akcija Er Srbije povodom Dana zaljubljenih

Putujte zajedno

Povodom Dana zaljubljenih, Er Srbija je pripremila specijalnu akciju pod nazivom “Putujte zajedno”, u okviru koje će svima koji putuju u paru ponuditi čak 50 odsto popusta na kupovinu druge karte. Promotivne avio-karte u prodaji su do nedelje, 2. februara i odnose se na putovanja u periodu od 11. februara do 26. marta 2020. godine.

Po ceni počev od 192 evra dostupne su dve povratne karte za Beč, dok Rim i Istanbul parovi mogu posetiti uz početnu cenu počev od 230, odnosno 240 evra. Povratne karte za dve osobe do Milana i Venecije mogu se pronaći po ceni počev od 287, odnosno 293 evra, što predstavlja idealnu priliku da se poseti jedna od najromantičnijih zemalja. Avio-karte za dva putnika do Amsterdama dostupne su po ceni već od 245 evra, do Stokholma počev od 296 evra, a do Kopenhagena počev od 314 evra. Pariz, kao ultimativni grad ljubavi i svetlosti, bliži je nego ikada uz cenu počev od 347 evra za dve povratne karte. Avio-karte po promotivnim uslovima dostupne su za još veliki broj atraktivnih destinacija u mreži nacionalnog avio-prevoznika.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

“Želimo da putnicima, povodom predstojećeg praznika ljubavi, pružimo priliku da voljenu osobu iznenade najvrednijim poklonom – kreiranjem uspomena na nekoj novoj destinaciji, po upola nižoj ceni. Sigurni smo da će atraktivna promotivna akcija Er Srbije inspirisati mnoge da isplaniraju lepo putovanje udvoje,“ izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Kupovina avio-karata, u okviru specijalne promotivne ponude, moguća je preko internet sajta airserbia.com, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz Srbije, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, te putem ovlašćenih turističkih agenata ili u beogradskim poslovnicama Er Srbije koje se nalaze na Aerodromu Nikola Tesla, Bulevaru kralja Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pr sadržaj air srbija akcija air srbija dan zaljubljenih

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana