Tekst objavljen: 21.05.2022 12:00        


UniCredit Bank Srbija tradicionalno, i ove godine učestvuje na 89. međunarodnom Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, pod sloganom "Sa nama ubirate plodove rada", na kojem će predstaviti svoju ponudu kredita namenjenih, kako za nabavku poljoprivredne mehanizacije i opreme, tako i za sve ostale potrebe poljoprivrednika.

"Sa nama ubirate plodove rada"


UniCredit Banka Srbije predstaviće na Sajmu poljoprivrede široku lepezu agro kreditnih proizvoda namenjenih za osnovna, obrtna i trajno obrtna sredstva, poljoprivrednu mehanizaciju, kupovinu poljoprivrednog zemljišta, kao i kredite za kupovinu, izgradnju i dogradnju poljoprivrednih objekata. U zavisnosti od potreba klijenata, krediti se odobravaju na period otplate do maksimum 12 godina, dok otplata može biti u mesečnim, tromesečnim i šestomesečnim anuitetima, u skladu sa sezonskim prilivom prihoda ove kategorije klijenata. Za kredite čija je ročnost 12 meseci moguća je otplata u jednoj rati na kraju perioda otplate.

“UniCredit Banka se može pohvaliti širokom lepezom kredita namenjenih poljoprivredi, što govori koliko nam je značajan i ovaj segment klijenata. Naš cilj je da nastavimo sa snažnom podrškom koju pružamo sektoru agrara, ne samo kroz kreditne proizvode, već i kroz savete o vođenju finansija, kontinuirano dobru ponudu i uslugu za sve naše klijente. Pozivam sve zainteresovane posetioce Sajma, da dođu do štanda UniCredit Banke gde će savetnici za agrobiznis biti na raspolaganju za sva pitanja o dostupnim proizvodima i uslovima svim zainteresovanim poljoprivrednicima“, izjavio je Rastko Nicić, član Izvšnog Odbora i direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom i malim privrednim društvima u UniCredit Banke Srbija.

Osim postojeće ponude, UniCredit Banka Srbija u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede odobrava Subvencionisane kredite iz programa koji su namenjeni registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima. U pitanju su najpovoljniji dinarski krediti na tržištu, a ova vrsta podsticaja omogućava registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima olakšani pristup korišćenju kredita.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Maksimalni iznos kredita za registrovana poljoprivredna gazdinstva (fizička lica) je 6 miliona dinara, dok za pravna lica i zemljoradničke zadruge taj iznos može iznositi i do 18 miliona dinara. U zavisnosti od namene kredita, rok otplate može biti od jedne do pet godina uz mogućnost oplate u mesečnim, tromesečnim i šestomesečnim anuitetima, dok za kredite čija je ročnost 12 meseci, moguća je otplata u jednoj rati na kraju perioda otplate. Posebnu pogodnost, koja obuhvata kamatnu stopu od 1% za kredite sa rokom otplate do 3 godine, mogu ostvariti i povlašćene kategorije u koje spadaju žene nosioci poljoprivrednog gazdinstva, kao i nosioci gazdinstva koja su navršila najviše 40 godina starosti u toku tekuće godine i nosioci gazdinstva koja su registrovana na području sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi.

Sve informacije o redovnim i specijalnim ponudama poljoprivrednih kredita, zainteresovani klijenti mogu da dobiju na štandu UniCredit Banke na Novosadskom sajmu ispred Master hale ili kod poslovnih partnera, prodavaca mehanizacije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Novosadski sajam UniCredit Banka Sajam poljoprivrede pr sadržaj rastko nicić

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana