Zvanični kurs Evra za dan 14.06.21. :: 117.5706 rsd
Tekst objavljen: 06.05.2020 13:10        


Kampanjom podrške na društvenim mrežama, Sberbank Srbija pružila je dodatni podsticaj svojim klijentima iz segmenta male privrede. Pandemija virusa Covid - 19, mnoge privrednike motivisala je da svoje poslovanje prilagode nastaloj situaciji

Sberbank digitalna kampanja podrške klijentima iz segmenta male privrede

Sberbank je prepoznala napore i izazove s kojima su se klijenti suočili i kroz objave na društvenim mrežama pružila im dodatni vetar u leđa.

Istraživanja pokazuju da je tokom vanredne situacije, zabeležen značajan rast u korišćenju društvenih mreža. Baš iz tog razloga, Sberbank je izabrala ovaj kanal komunikacije da kroz kreativna rešenja, reklamira svoje klijente koji su uspeli da zadrže kvalitet i kontinuitet u radu. Partnerski odnos je nešto na šta Sberbank stavlja svoj fokus u saradnji sa klijentima u svim segmentima poslovanja. Kako je saradnja na polju korišćenja finansijskih proizvoda i usluga već uspešno ostvarena, kroz ovakvu akciju Sberbank je pokazala da je banka na koju klijenti mogu da se oslone.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Kao banka koja posebnu pažnju posvećuje zadovoljstvu i građenju partnerskih odnosa sa svojim klijentima, Sberbank je želela da se na ovaj simbolični način oduži što je njihov izbor banke upravo Sberbank.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
podrška maloj privredi pr sadržaj Sberbank Sberbank Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana