Zvanični kurs Evra za dan 30.11.20. :: 117.5822 rsd
Tekst objavljen: 06.05.2020 13:10        


Kampanjom podrške na društvenim mrežama, Sberbank Srbija pružila je dodatni podsticaj svojim klijentima iz segmenta male privrede. Pandemija virusa Covid - 19, mnoge privrednike motivisala je da svoje poslovanje prilagode nastaloj situaciji

Sberbank digitalna kampanja podrške klijentima iz segmenta male privrede

Sberbank je prepoznala napore i izazove s kojima su se klijenti suočili i kroz objave na društvenim mrežama pružila im dodatni vetar u leđa.

Istraživanja pokazuju da je tokom vanredne situacije, zabeležen značajan rast u korišćenju društvenih mreža. Baš iz tog razloga, Sberbank je izabrala ovaj kanal komunikacije da kroz kreativna rešenja, reklamira svoje klijente koji su uspeli da zadrže kvalitet i kontinuitet u radu. Partnerski odnos je nešto na šta Sberbank stavlja svoj fokus u saradnji sa klijentima u svim segmentima poslovanja. Kako je saradnja na polju korišćenja finansijskih proizvoda i usluga već uspešno ostvarena, kroz ovakvu akciju Sberbank je pokazala da je banka na koju klijenti mogu da se oslone.

Kao banka koja posebnu pažnju posvećuje zadovoljstvu i građenju partnerskih odnosa sa svojim klijentima, Sberbank je želela da se na ovaj simbolični način oduži što je njihov izbor banke upravo Sberbank.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
podrška maloj privredi pr sadržaj Sberbank Sberbank Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana