Zvanični kurs Evra za dan 06.12.21. :: 117.5781 rsd
Tekst objavljen: 30.12.2021 15:55        


U želji da pred dolazeće novogodišnje praznike obraduje veliki broj mališana koji borave na nekom od odeljenja na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj ulici, predstavnici Sberbank Srbije danas su posetili ovu izuzetno važnu zdravstvenu ustanovu i deci koja su trenutno na lečenju i oporavku poklonili više od 200 novogodišnjih paketića

Sberbank Srbija i njeni zaposleni obezbedili  novogodišnje poklone za mališane  na Dečjoj klinici u Tiršovoj


- Briga o zdravlju i sreći naših najmlađih je zadatak svih nas i mi u Sberbank Srbija želeli smo i ovoga puta da iznenadimo i obradujemo veliki broj mališana koji će Novu godinu, igrom slučaja, dočekati na klinici u Tiršovoj. Uz novogodišnje paketiće koje smo pripremili, svakako dolazi i naša želja da svi mališani uz podršku lekara i stručnog osoblja klinike u Tiršovoj što brže ozdrave, vrate se u školske klupe i druženju sa svojim drugarima. Ovu dobrotvornu akciju podržali su mnogi zaposleniu Sberbank Srbija, koji su u okviru naše već tradicionalne inicijative „Sberbank deci“ donirali puno novogodišnjih paketića za decu koja trenutno borave na ovoj klinici – istakao je Vladimir Bošković, predsednik Izvršnog odbora Sberbank Srbija tokom današnje posete Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


- Drago nam je da je veliki broj domaćih kompanija, uključujući i prijatelje iz Sberbank Srbija, i ove godine obezbedio novogodišnje paketiće za decu koja borave na odeljenjima naše klinike. To je zaista lep znak pažnje i značajna podrška za našu ustanovu. Zahvaljujemo se svima koji su nas podržali u 2021. godini i siguran sam da ćemo svi mi, kojima su dečji osmesi i zdravlje na prvom mestu, nastaviti odličnu saradnju i u godinama koje slede naglasio je doc. Dr Siniša Dučić, direktor Univerzitetske dečje klinike, povodom današnje donacije Sberbank Srbija.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
bolnica u tiršovoj pr sadržaj Sberbank Srbija humanitarna akcija vladimir bošković

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana