Tekst objavljen: 29.06.2020 14:55        


Svesni činjenice da je prethodni period bio izuzetno izazovan za stanovnike Srbije, Sberbank je odlučila da pripremi specijalnu ponudu za najtraženiji bankarski proizvod. Uz efektivnu kamatnu stopu od 8,85 odsto, tj. nominalnu kamatu od 7,90 odsto, naši sadašnji i budući klijenti moći će da obezbede dodatnu gotovinu ili refinansiranje postojećih obaveza

Specijalna ponuda Sberbank keš i kredita za refinansiranje – zato što vas slušamo!

„Osluškujući koje su to stvarne potrebe na našem tržištu i pre svega potrebe naših klijenata, odlučili smo da pripremimo specijalne uslove za gotovinske i kredite za refinansiranje. Period iza nas doneo nam je pregršt neizvesnosti. Baš zato i želim da pozovem sve zainteresovane da nas posete, kako bismo saslušali sva njihova pitanja i nedoumice i ponudili rešenje za ostvarenje njihovih dugoročnih želja. Bez obzira na to da li planirate renoviranje stana, letovanje ili imate neke druge želje, uz dodatni keš možemo ih zajedno realizovati. Takođe, želim da istaknem da pored veoma atraktivne kamatne stope, troškovi obrade kredita se ne naplaćuju tokom akcijskog perioda“, izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka sektora za razvoj proizvoda.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Specijalna ponuda keš kredita i kredita za refinansiranje traje do 15. avgusta 2020. Za više informacija pozovite Sberbank kontakt centar na 19909 ili posetite veb-sajt: www.sberbank.rs.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
pr sadržaj Sberbanka keš krediti krediti za refinansiranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana