Tekst objavljen: 21.06.2019 11:50        


Er Srbija u junu uvodi direktne letove ka devet novih gradova što predstavlja najveći broj novih destinacija od 2013. godine od kada kompanija posluje pod ovim imenom

U junu čak 9 novih linija "ER Srbije"

Uvođenjem redovnih letova tokom cele godine ka Kijevu, Madridu, Barseloni, Rijeci, Krasnodaru, Helsinkiju i Kairu, kao i sezonskih linija za Nicu i Zadar, nacionalni avio-prevoznik povećava broj svojih destinacija za gotovo petinu.

Inauguracioni letovi ka Helsinkiju i Barseloni obavljeni su 1. juna, nakon čega se letovi ka prestonici Finske obavljaju tri puta, a čuvenoj španskoj destinaciji dva puta nedeljno. Već narednog dana avioni Er Srbije poleteli su ka čak tri nove destinacije, spajajući Beograd sa Nicom i Madridom dva puta, a sa Kijevom tri puta nedeljno. Prvi let za Krasnodar obavljen je 3. juna, nakon čega se ka gradu na jugu Rusije leti tri puta nedeljno. Uvođenje letova za Rijeku i Kairo, koji se obavljaju dva puta nedeljno, obavljeno je 4. juna. Poslednjim inauguracionim letom od Beograda ka Zadru, Er Srbija će 21. juna obeležiti povezivanje i sa ovim gradom u Hrvatskoj koji će na planu leta biti dva puta nedeljno tokom letnje sezone.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

“Uvođenjem čak devet novih linija u toku samo jednog meseca, Er Srbija je još jednom potvrdila poziciju regionalnog lidera u oblasti komercijalnog avio-saobraćaja. Veoma nas raduje što smo pažljivim izborom destinacija značajno unapredili funkcionalnost naše mreže, u skladu sa željama putnika i strateškim planovima dalje ekspanzije. Pokretanje novih linija rezultat je vrednog višemesečnog rada brojnih službi srpske nacionalne avio-kompanije, što nas čini izuzetno ponosnim,” izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Povezivanjem srpske prestonice sa devet strateški raspoređenih novih destinacija i proširenjem međunarodne mreže Er Srbije na ukupno 49 destinacija nacionalni avio-prevoznik pruža snažnu podršku privredi i podstiče rast turizma.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
9 novih destinacija Air Serbia dankan nejsmit pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana