Tekst objavljen: 25.11.2019 10:55        


Od ponedeljka, 25. novembra, Er Srbija nudi karte po sniženim cenama za čak 38 destinacija. Specijalna novogodišnja ponuda avio-karata važi do 9. decembra i odnosi se na putovanja od 13. januara do 15. juna 2020. godine

Velika novogodišnja akcija Air Srbije

Već od 99 evra putnici mogu da kupe povratne karte za Brisel, Bukurešt, Dubrovnik, Frankfurt, Larnaku, Ljubljanu, Rijeku, Sarajevo, Skoplje, Split, Tiranu, Beč, Zagreb i Cirih. Karte za Diseldorf, Rim i Sofiju koštaju od 109 evra, Amsterdam, Kijev, Solun i Štutgart od 119 evra, a za Milano i Veneciju već od 129 evra. Praznična ponuda nacionalne avio-kompanije obuhvata veliki broj atraktivnih destinacija, a osim direktnih, putnicima su na raspolaganju i letovi sa presedanjem, uz cene povratnih karata počev od 109 evra.

“Zbog sezone praznika želeli smo našim putnicima da pružimo priliku da sebe i drage osobe obraduju najvrednijim poklonom – putovanjima. Specijalna novogodišnja akcija Er Srbije omogućava im da, na izmaku stare, isplaniraju putovanja u prvoj polovini nove godine i to po izuzetno povoljnim cenama“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Kupovina avio-karata, u okviru praznične promotivne ponude, moguća je preko internet sajta airserbia.com, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz Srbije, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, te putem ovlašćenih turističkih agenata ili u beogradskim poslovnicama Er Srbije koje se nalaze na Aerodromu Nikola Tesla, Bulevaru kralja Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
novogodišnja akcija pr sadržaj air srbija akcija air srbija Nova Godina

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana