Tekst objavljen: 21.12.2019 11:00        


Er Srbija je za svoje putnike pripremila specijalnu zimsku akciju sa velikim brojem destinacija po veoma atraktivnim cenama. Promotivne avio-karte u prodaji su do nedelje, 22. decembra i odnose se na putovanja u periodu od 23. decembra 2019. do 31. januara 2020. godine

Velika zimska promo akcija AIR Srbije traje još danas

Po početnoj ceni počev od 99 evra putnici mogu da kupe povratne karte za Frankfurt i Larnaku, dok su Brisel, Cirih, Beč, Ljubljana, Skoplje, Zagreb, Diseldorf, Rim i Istanbul dostupni po ceni od 109 evra. Povratne avio-karte do Bukurešta, Tirane, Sarajeva, Amsterdama i Štutgarta mogu se pronaći po ceni počev od 119 evra, a do Sofije za samo 10 evra više. Solun i Kijev bliži su nego ikada uz početnu cenu od 139 evra, dok zaljubljenici u Italiju mogu birati između Milana i Venecije po početnoj ceni počev od 159 evra. Povratne i karte u jednom pravcu po promotivnim cenama dostupne su za još veliki broj atraktivnih destinacija u mreži Er Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

“Povodom predstojeće sezone praznika želimo da našim putnicima ponudimo što veći broj primamljivih destinacija po značajno sniženim cenama. Sigurni smo da će uz promotivnu akciju Er Srbije planiranje zimskog odmora biti lepše i lakše nego ikada,“ izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Kupovina avio-karata, u okviru specijalne zimske promotivne ponude, moguća je preko internet sajta airserbia.com, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz Srbije, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, te putem ovlašćenih turističkih agenata ili u beogradskim poslovnicama Er Srbije koje se nalaze na Aerodromu Nikola Tesla, Bulevaru Kralja Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
zimska akcija air srbija pr sadržaj akcija avio karte

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana