Indikativni kurs Evra na dan 17.05.21. :: 117.5701 rsd
Tekst objavljen: 22.01.2021 15:25        


U novom, savremenom prostoru, nazvanom M44, klijentima su na raspolaganju usluge iz svih bankarskih segmenata, uz veliki broj sefova namenjenih stanovništvu i privredi

Veliki broj sefova u samom centru Beograda, u novoj filijali API Banke u Makedonskoj 44 Velibor Savić, Marija Stepina i Tatjana Grujičić iz API Banke ispred filijale M44
Tokom otvaranja nove filijale API Banke, predsednica Izvršnog odbora Marija Stepina zahvalila se svim klijentima na dosadašnjoj lojalnosti i napomenula da tim API Banke svakodnevno ulaže napore da se prilagodi tržištu i trenutnom spoljnom okruženju i poboljša nivo usluga.

“Naš pristup odabiru proizvoda koji se nude klijentima je jednostavan i transparentan – istražujemo tržište oko nas i pronalazimo tražene niše koje su ili u deficitu, ili uopšte nisu zauzete. Sada lansiramo sefove, a možete očekivati sledeće interesantne ponude za stanovništvo tokom 2021. Verujem da će nova filijala učiniti brend API Banke još prepoznatljivijim i da će svakodnevno pružati uslugu sve većem broju klijenata “, izjavila je Marija Stepina.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

"Filijala Makedonska 44 nalazi se u srcu Beograda i organizovana je tako da se svakom klijentu individualno posvećuje maksimalna pažnja, kako bi se na najbolji način zadovoljile potrebe savremenih sugrađana koji traže komfor. Povodom otvaranja filijale izdvajamo pogodnosti u vidu besplatnog održavanja računa do kraja aprila za sve klijente, kao i atraktivnu ponudu za štednju za novooročene depozite. Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nas posetite i detaljno se upoznate sa ponudom naše Banke“, rekla je direktorka filijale u Makedonskoj 44, Tatjana Grujičić.

Filijala Makedonska 44 nudi mogućnost iznajmljivanja sefova različitih veličina, prema uslovima koje možete videti ovde.

Ponuda oslobađanja od mesečne naknade za održavanje računa važi za sve račune otvorene do 15. februara 2021. godine u novoj filijali, dok se povoljnosti za štednju odnose na sve klijente koji oroče nove depozite do 28.02.2021.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
api banka sef makedonska 44 M44 API Bank nova filijala sef sef u banci

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana