Tekst objavljen: 14.05.2019 10:50        


Najveći regionalni servis za prodaju i kupovinu kriptovaluta www.ecd.rs od sada vas nagrađuje pri svakoj transakciji koju naprave vaši prijatelji kojima ste preporučili ovaj servis! Naime, kada podelite vaš jedinstveni referal link sa prijateljima i oni putem tog linka izvrše registraciju na našem sajtu, vi dobijate procenat svake njihove transakcije, time što se ECD odriče dela provizije u vašu korist.

Zaradi bitkoin sa svojim prijateljima!

ECD.rs je na tržištu još od 2012. godine i pruža usluge sigurne i pouzdane kupovine i prodaje kriptovaluta, kako kroz svoj sajt tako i kroz mrežu kripto automata širom Srbije (Idea London, SC Stadion, Idea Liman Novi Sad itd.). Na njihovom sajtu, u nekoliko potpuno jednostavnih i jasnih koraka, već sada možete postati ponosni vlasnik svoje prve kriptovalute!

Ukoliko je ipak potrebno da se dodatno informišete, ili ukoliko vam je potrebna pomoć prilikom kupovine ili prodaje kriptovaluta, korisnička služba ECD.rs vam je na raspolaganju radnim danima u periodu od 9 - 21 časova na sledećem broju telefona: +381 69 2200 230.

Pored ovoga, kao jedan od najstarijih igrača u ovoj oblasti i globalno, kompanija se profilisala i kao odličan partner i za edukaciju iz oblasti blokčein tehnologije i kriptovaluta, pa tako organizuju treninge i obuke u firmama, kao i predavanja i kurseve na fakultetima.

Kako je misija kompanije da promoviše naprednu blokčein tehnologiju i važnost upotrebe kriptovaluta, kao i da pomogne u jednostavnom i sigurnom korišćenju istih, posetite njihov sajt jer ste našli pravog partnera za ulazak u kripto svet!

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Obratite pažnju i na oznake “Hash&GO/ Bitcoin accepted here” u vašim omiljenim kafićima, restoranima pa čak i teretanama, jer je ECD.rs razvio i aplikaciju za plaćanje bitkoinom. Spisak objekata možete naći na sajtu ecd.rs.

Bitkoin više nije reč koju ne razumemo. Kriptovalute polako zauzimaju svoje mesto u našoj svakodnevnici, a tek su na početku. Najvažnije je da izaberete pouzdanog partnera koji će vam pomoći da razumete kripto svet.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pr sadržaj tržište kriptovaluta kriptovalute prodaja kriptovaluta kupovina kriptovaluta ECD

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana