Tekst objavljen: 08.04.2015 15:42        


Svim korisnicima Telenor banke, pored standardnih, na raspolaganju je još jedna jedinstvena usluga − besplatan priliv novca iz inostranstva. Ta usluga omogućena je svima koji primaju uplate iz bilo kog dela sveta ili Srbije, u jednoj od pet valuta: evro, dolar, funta, franak i norveška kruna.

Prijem novca iz inostranstva bez provizije

Postupak priliva novca bez nadoknada je jednostavan i samo je potrebno da primalac ima otvoren tekući račun u Telenor banci.

Vreme trajanja kompletnog procesa zavisi od inostrane banke iz koje se šalje novac. „Omogućili smo korisnicima da prime uplatu iz inostranstva bez provizije, u evrima ili jednoj od pet valuta, i da konvertuju evre po povoljnom kursu.

Ta pogodnost je još jedan primer naše težnje da finansijske usluge učinimo lakim i jednostavnim, bez plaćanja duplih provizija“, kaže Marko Carević, direktor marketinga Telenor banke.

Korisnici mogu da promene primljena sredstva po najpovoljnijem deviznom kursu na bankarskom tržištu onlajn ili preko mobilne aplikacije u menjačnici banke. Telenor banka omogućila je besplatno podizanje gotovine u evrima i dinarima na svim svojim bankomatima.

Unapređena mobilna aplikacija U skladu sa potrebama korisnika, banka nastavlja sa kontinuiranim unapređenjem postojećih servisa, pa su korisnicima od danas na raspolaganju napredne verzije mobilne aplikacije za IOS i Android platforme. Neke od novih funkcionalnosti su otvaranje i zatvaranje štednje po viđenju, kreiranje trajnih naloga, pregled detalja beskamatnog kredita za kupovinu pametnog telefona iz Telenor ponude i dr.

Za više informacija, posetite: http://www.telenorbanka.rs/.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
novaciz inostranstva prijem novca iz inostranstva telenor banka računi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana